Tunç’tan Vali Arslan’a ve Sosyal Market’e ziyaret

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan’ı ve depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için Bartın Valilik binası giriş katında açılan “Sosyal Market”i ziyaret eden AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, “İlimize gelen bin 700 civarında depremzede kardeşimiz var, bu sayı önümüzdeki günlerde artarak devam edecek, onlar bizim kardeşlerimiz onları Bartın’da en iyi şekilde ağırlayacağız. Bartın halkı olarak depremzede kardeşlerimizin yanında olduğumuzu gösterme vaktidir. Bartın Valiliğimizin ilan ettiği hesaplara maddi gücümüz oranında yardım yapalım. Gün dayanışma günüdür” dedi.
Bu haber 2023-02-21 09:55:15 eklenmiş ve 302 kez görüntülenmiştir.

 

“Gün dayanışma günüdür”

 

 

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç beraberindeki, İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Yıldırım ile birlikte Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan’ı makamında ziyaret ederek, deprem bölgesine yönelik çalışmalar hakkında istişarelerde bulundular.

 

 

Yapılan çalışmaların değerlendirildiğini belirten Tunç, “Bartın Valimiz Sayın Nurtaç Arslan’a ziyaretimizde Kahramanmaraş merkezli depremin yaralarını sarmak için Bartın ilimizden deprem bölgesine yönelik desteklerimiz başta olmak üzere, ilimizde misafir ettiğimiz depremzede kardeşlerimiz için yapılan çalışmaları değerlendirdik” dedi.

 

 

Depremzedeler için açılan “Sosyal Market”e ziyaret

 

 

Tunç, Bartın Valiliği tarafından depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için Valilik binası giriş katında açılan “Sosyal Market”i ziyaret ederek, Bartın Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Feridun Güler’den Sosyal Market hakkında bilgi adı.

 

 

Depremzedelerle de sohbet eden Tunç, “Hayırsever hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. İlimize gelen bin 700 civarında depremzede kardeşimiz var, bu sayı önümüzdeki günlerde artarak devam edecek, onlar bizim kardeşlerimiz onları Bartın’da en iyi şekilde ağırlayacağız. Bartın halkı olarak depremzede kardeşlerimizin yanında olduğumuzu gösterme vaktidir. Bartın Valiliğimizin ilan ettiği hesaplara maddi gücümüz oranında yardım yapalım. Gün dayanışma günüdür” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

 

 

ETİKETLER : Yılmaz Tunç Nurtaç Arslan Sosyal Market
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›