Akal güven tazeledi

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurul süreci tamamlandı. Yoğun katılım altında gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı’nda mevcut başkan Kadir Akal tekrar seçilerek, güven tazeledi.
Bu haber 2023-02-21 09:44:28 eklenmiş ve 53 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan HIZOĞLU

 

 

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurul Toplantısı, geçtiğimiz hafta sonu Belediye Sosyal Tesisleri’nde yapıldı.

 

 

Yoğun katılımın olduğu toplantıya; Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, Bartın Kahveciler Şerbetçiler ve Kantinciler Esnaf Odası Başkanı Ayhan Tepe, Bartın Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Özcan Uzun ve Bartın Berberler Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Cemal Zeybek, Bartın protokolü, oda başkan ve yönetimleri ile çok sayıda kooperatif üyesi esnaf katıldı.

 

 

Akal göreve devam mesajı verdi

 

 

Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurul Toplantısı’nda başkanlık seçimi yapıldı. Seçimde 15 yıldır Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığını yapan Kadir Akal güven tazeleyerek kooperatif üyelerinden göreve devam mesajı aldı.

 

 

“Hayırlı uğurlu olsun”

 

 

Kooperatif üyeleriyle bir araya gelen Akın, kongre sürecinin hayırlı uğurlu olmasını diledi.  Kongre sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın, “S.S. Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurul Toplantısına katıldım.  Yaşanan deprem afeti nedeniyle ülkemizin zor zamanlardan geçtiği bugünlerde devletimizin ve milletimizin birlik beraberliği çok önemlidir. Yaraların en kısa zamanda sarılması için tüm kurum ve kuruluşlara çok önemli görevler düşmektedir. Esnaflara yönelik çalışmaların yanı sıra deprem bölgesi için çok önemli ve değerli çalışmalar yürüten S.S. Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne teşekkür ediyor, bugün gerçekleşen Genel Kurulunun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

ETİKETLER : Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurul Toplantısı Cemal Akın Kadir Akal
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›