“Yaraların sarılması için ne gerekiyorsa yapıyoruz”

Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizde büyük yıkım ve can kaybına yol açan deprem afetlerinin ardından Bartın’a akrabalarının yanına gelen depremzede ailelere yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdüren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Belediyemiz alanda olduğu gibi ailelerimizin de yanında. Vatandaşlarımızı ziyaret ederek, yaraların sarılması için ne gerekiyorsa yapıyoruz” dedi.
Bu haber 2023-02-18 12:42:40 eklenmiş ve 174 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizde büyük yıkım ve can kaybına yol açan deprem afetlerinin ardından şehrimize akrabalarının yanına gelen depremzede ailelere yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdürdü.

 

 

Akın, son olarak Malatya’dan Şahin ve Arslan Aileleri, Kahramanmaraş’tan Bozan Ailesi, Gaziantep’ten Benli ve Yalçın Aileleri ile Hatay’dan Aytaç Ailesini ziyaret ederek yaşanan afet sonrası acılarını paylaştı.

 

 

Ziyaret sonrası gerçekleştirdiği açıklamasında Akın, “Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından şehrimize gelen depremzede vatandaşlarımızı ilimizde misafir ediyoruz. Belediyemiz alanda olduğu gibi ailelerimizin de yanında. Vatandaşlarımızı ziyaret ederek, yaraların sarılması için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Bu kapsamda da deprem afetinden etkilenerek şehrimizde yakınlarının yanına gelen vatandaşlarımızı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Afetin ardından milletimiz büyük bir dayanışma örneği gösterdi. Desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim herkesi afetlerden korusun. Bu acıları bir daha yaşatmasın inşallah” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın Deprem
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›