Şampiyonların imzalı forması depremzedelere bağış olacak

Bartınlı Dünya Şampiyonu Şennur Demir ve geçtiğimiz yıl İstanbul’da dünya şampiyonu olan Kadın Boks Milli Takımı’ndaki Busenaz Sürmeneli, Buse Naz Çakıroğlu, Hatice Akbaş ve Ayşe Çağırır’ın imzaladığı formayı açık artırmaya koydu. Depremzede çocuklar için 5 bin TL’den açık arttırılmaya çıkarılan formaya en yüksek rakamı Fenerbahçe Spor Kulübü Yöneticisi İlker Dinçay verirken “Dünya Şampiyonlarımızın forması müzemize çok yakışacak” dedi.
Bu haber 2023-02-16 15:08:51 eklenmiş ve 388 kez görüntülenmiştir.

 

En yüksek rakamı Fenerbahçe Kulübü verdi

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Bartınlı Dünya Şampiyonu Milli Boksör ve Kadın Boks Milli Takım Kaptanı Şennur Demir, geçtiğimiz yıl İstanbul’da dünya şampiyonu olan Kadın Boks Milli Takımı'nda altın madalya kazanan sporcularının imzaladığı formayı açık artırmaya çıkardı.

 

 

Şennur Demir'in yanı sıra olimpiyat, dünya şampiyonu Busenaz Sürmeneli, olimpiyat ikincisi, Avrupa şampiyonu Buse Naz Çakıroğlu, dünya şampiyonluğu elde eden Hatice Akbaş ve Ayşe Çağırır'ın imzasının bulunduğu ay yıldızlı milli forma geliri “asrın felaketi” olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen çocuklara bağışlanmak için 5 bin liradan açık artırmaya çıkartıldı.

 

 

Geçtiğimiz günlerde milli sporcu Busenaz Sürmeneli ile birlikte deprem bölgesi Kahramanmaraş’a giden ve oradaki insanlara yardım eden Şennur Demir, bölgedeki durumu anlatarak “Depremin ardından evimde duramadım, arkadaşımın olduğu yer olan, en çabuk gidebileceğim Kahramanmaraş’a gittik. Televizyon başında izlemek yerine elimden ne geliyorsa yapmak adına Maraş’taydık. Duygularımız karmakarışık. Özellikle çocukları görünce ne yapacağımızı şaşırdık. Dışarıda dururken 'Üşüyoruz' demeye utandık, ‘karnımız acıktı’ demeye çekindik. İnsanlara yemek ve çorba dağıtımına yardım ettik. Her ülkeden kurtarma ekipleri vardı ve devlet tüm imkânlarıyla orada... Herkes elinden geleni bir şekilde yapmaya çalışıyor. Zor bir süreç... İnşallah hep birlikte bu durumun altından kalkacağız. Allah bir daha hiçbir ülkeye böylesi bir felaket yaşatmasın” dedi.

 

 

“Yaralara bir nebze merhem olmayı istedim”

 

 

Türkiye, Mayıs 2022'de Kadınlar Dünya Boks Şampiyonası'na ev sahipliği yapmış, İstanbul’daki organizasyona milli takım 5 altın, 2 bronzla damga vurarak takım olarak şampiyon olmuştu.

 

 

Başarıyla tüm Bartın halkının ve ülkemizin göğsünü kabartan Demir, deprem bölgesinden döndükten sonra Dünya Şampiyonası'nda madalya elde eden 5 kadın boksörün imzasının olduğu milli formayı da açık artırmaya çıkardı. Kadın Boks Milli Takım Kaptanı Şennur Demir, gelirini depremzedelere bağışlamak için açık artırmaya çıkardıkları formanın hikâyesini de “Dünya şampiyonu olduğumda sırtıma geçirdiğim formayı satışa çıkardım. Üzerinde 5 milli sporcumuzun imzası olduğu için hepsini tek tek arayarak izin aldım. Normalde Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na hediye etmeyi planlıyordum. Kendisi depremden önce beni çağırmıştı. Ancak ülkece böyle acı bir felaket yaşayınca formayı afetzedelerin yararına çevirmeyi düşündüm. Bununla insanların yaralarına bir nebze merhem olmayı istedim” sözleriyle anlattı.

 

 

Fenerbahçe Spor Kulübü’nden sporcularına anlamlı destek!

 

 

Depremzede çocuklar için 5 bin TL’den açık arttırılmaya çıkarılan formaya en yüksek rakamı Fenerbahçe Spor Kulübü Yöneticisi İlker Dinçay verdi.

 

 

Kadın Boks Milli Takım Kaptanı Şennur Demir, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Kulüp Yöneticisi Dinçay’a teşekkür ederken “Deprem bölgesindeki çocuklarımıza yardım için açık arttırmaya çıkardığımız formamıza en yüksek teklifi vererek, yaptığı yardımlara bir yenisini daha ekleyen Fenerbahçe Spor Kulübü Yöneticimiz Sayın İlker Dinçay beye takım arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Birin bin olsun inşallah” dedi.

 

 

Fenerbahçe Spor Kulübü Yöneticisi İlker Dinçay da “Dünya Şampiyonlarımızın forması müzemize çok yakışacak” paylaşımı yaptı.

ETİKETLER : Şennur Demir Fenerbahçe Kulübü Forma Deprem
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›