Bartın TSO depremzede ailelerin yanında

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından olağanüstü gündem ile toplanarak deprem bölgesine yapılan yardımların yanı sıra Bartın’a yerleşen depremzede ailelerin de yaralarını sarmak ve her türlü ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamak için karar aldıklarını ifade etti.
Bu haber 2023-02-16 15:07:38 eklenmiş ve 327 kez görüntülenmiştir.

 

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından olağanüstü gündem ile toplanan Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, deprem bölgesi ve Bartın’a gelen depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanmasıyla ilgili değerlendirme toplantısı yaptı.

 

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, depremin ilk anından beri Bartın Valiliği ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) koordinasyonunda sürdürülen yardım toplama çalışmaları kapsamında deprem bölgesine 400 adet kamp tipi ısıtıcı soba, bin 500 paket bisküvi, bin 800 kutu konserve barbunya ve 900 kutu konserve sebzeli tavuk göndererek depremzedelerin yanında olmaya çalıştıklarını belirtti.

 

 

Bartın TSO Yönetimi, deprem bölgesine yapılan yardımların yanı sıra ilimize yerleşen depremzede ailelerin de yaralarını sarmak ve her türlü ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamak için karar aldıklarını ifade etti.

 

 

Balık, oda yönetimi olarak depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : TSO Deprem
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›