AK Parti Bartın Heyeti deprem bölgesine gitti

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı ve bazı ilçe başkanları ile teşkilat üyeleri deprem bölgesine giderek depremzedelerin ihtiyaçlarını dinledi. Depremzedelerin sorunlarını dinleyen Kalaycı, yakınlarını depremlerde kaybeden vatandaşlara da başsağlığı diledi. Vatandaşlarla sohbet eden Kalaycı, çocuklarla da yakından ilgilendi. Bölgede depremzedelerin acısını paylaşan AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, Türkiye’nin tarihin en büyük felaketleriyle karşı karşıya olduğunu belirtirken “Depremzede kardeşlerimizin acısını yürekten paylaşıyoruz. Milletimizin feraseti, cesareti, birlik ve beraberlikle kenetlenmesi, tarihin her döneminde tüm dünyaya örnek olmuştur. İçinde bulunduğumuz bu zor günleri de aynı duygularla aşacağız” dedi.
Bu haber 2023-02-16 15:03:07 eklenmiş ve 318 kez görüntülenmiştir.

 

Kalaycı: “Bu zor günleri de aşacağız”

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7’lik ve 7.6’lık depremden sonra yaralar sarılmaya devam ediyor.

 

 

Türkiye genelinde seferberlik yaşanırken partiler de deprem bölgelerine giderek vatandaşların ihtiyaçlarını ve dertlerini dinliyor.

 

 

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı ve beraberindeki teşkilat üyelerinden oluşan 40 kişilik heyet, deprem bölgesine giderek incelemelerde bulundu.

 

 

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta depremzedelerle bir araya gelen AK Parti Bartın İl Başkanlığı heyeti, yardım kamyonlarının günler öncesinden ulaştığı bölgedeki durumu yerinde gördü.

 

 

Sorunları tek tek not aldı

 

 

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı ve beraberindeki heyet ilk olarak AK Parti Çağlayancerit İlçe Başkanı Mehmet Bel’le birlikte ilçede yardım dağıtım merkezini ziyaret ederken hem geçmiş olsun dileklerini iletti hem de ilçedeki son durumla ilgili bilgi aldı.

 

 

Sorunları ve eksikleri yerinde tespit etmek için Bartın’dan giden heyet, gruplar halinde ilçedeki mahallere dağıldı. Kalaycı da İlçe Başkanı Bel, Bartın İl Kadın Kolları Başkanı Evren Ayvaz ve birkaç Bartın teşkilatı üyeleriyle birlikte ilçedeki dağ köylerinin yolunu tuttu.

 

 

Depremlerden zarar gören köylerde yıkılan evlerde inceleme yapan Kalaycı, köy muhtarı ve depremzede köylülerin taleplerini dinleyerek eksiklikleri parti genel merkezine bildirmek üzere not aldı.

 

 

Depremzedelerin sorunlarını dinleyen Kalaycı, yakınlarını depremlerde kaybeden vatandaşlara da başsağlığı diledi. Vatandaşlarla sohbet eden Kalaycı, çocuklarla da yakından ilgilendi.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamını ve geçmiş olsun dileklerini iletti

 

 

İlçedeki çalışmaları tamamlayan Turhan Kalaycı ve Bartın heyeti, Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Kahramanmaraş’taki bir okulda depremzedeler için kurulan mutfağı da ziyaret etti.

 

 

Mutfak için Bartın’dan gönderilen gıda yardımlarını da teslim eden Kalaycı ve beraberindekiler okulun yan tarafında kurulan çadırlarda kalan depremzedelere sıcak yemek de dağıttı.

 

 

Tüm depremzedelere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileten Kalaycı ve AK Parti Bartın heyeti, depremlerin vurduğu bölgede ziyaretlerde bulunarak depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra Bartın’a döndü.

 

 

“Bu zor günlerin üstesinden geleceğimize inanıyorum”

 

 

Bölgede depremzedelerin acısını paylaşan AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, Türkiye’nin tarihin en büyük felaketleriyle karşı karşıya olduğunu belirtirken “Depremzede kardeşlerimizin acısını yürekten paylaşıyoruz. Yüzyılın felaketinden etkilenen tüm kardeşlerimizin yanlarındayız. Milletimizin feraseti, cesareti, birlik ve beraberlikle kenetlenmesi, tarihin her döneminde tüm dünyaya örnek olmuştur. İçinde bulunduğumuz bu zor günleri de yine aynı duygularla hep birlikte atlatacak, yaraları beraberce saracağız ve bu günleri yine beraber aşacağız. Her zaman olduğu gibi devletimiz ve milletimizle beraber Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hep beraber bu zor günlerin üstesinden geleceğimize inanıyorum. Hepimizi yasa boğan afette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Rabbim ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden muhafaza eylesin” ifadelerini kullandı.

 

 

ETİKETLER : AK Parti Yılmaz Tunç Deprem
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›