Bartın’dan deprem bölgesine seyyar WC

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 şehirde büyük yıkıma yol açan deprem sonrası en önemli acil ihtiyaç olarak gösterilen tuvalet ihtiyacının karşılanmasına için Bartın İl Özel İdaresi şantiyesinde bulunan seyyar tuvaletleri deprem bölgesine gönderildi. Kumlucalı hayırsever vatandaşlarla iş insanlarının destekleriyle hazırlanan 18 adet mobil tuvalet de afet bölgesine gönderildi.
Bu haber 2023-02-15 15:35:34 eklenmiş ve 140 kez görüntülenmiştir.

Erkan Hızoğlu

 

Tüm Türkiye başta olmak üzere dünyayı sarsan deprem felaketinin ardından ilk günden itibaren bölgeye destek sağlayan Bartın, yaraların sarılması için de tüm imkanlarını seferber ediyor.

 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 şehirde büyük yıkıma yol açan deprem sonrası acil durum çalışmalarını aralıksız sürdüren Bartın, afet bölgesine insani malzemelerin yanı sıra uzman personel, araç gereç ve ekipman desteği sağlamaya devam ediyor.

 

Bartın’ın tüm imkanları deprem bölgesi için seferber edilirken bölgede acil ihtiyaç olan tuvalet ihtiyacı için Bartın İl Özel İdaresi şantiyesinden deprem bölgesi için seyyar WC’lerin nakli yapıldı.

 

Yine Bartın Valiliği koordinesinde Kumlucalı hayırsever vatandaşlarla iş insanlarının destekleriyle deprem bölgesindeki en acil ihtiyaçlardan olan tuvalet ihtiyacı için hazırlanan 18 adet mobil tuvalet yüklü tır afet bölgesine gönderildi.

ETİKETLER : Bartın İl Özel İdaresi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›