“Birçok depremzedeye el uzatılıyor”

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli meydana gelen deprem afetinde arama kurtarma ve destek çalışmalarına katılan Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü arama-kurtarma ekibi ile deprem bölgesinde çalışan kurum, kuruluş, sivil toplum kuruluşlarının arama kurtarma ekiplerine çalışmalarında kolaylık dileyen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Ekibimizin enkazlardan sağ olarak kurtardıkları vatandaşlarımızın haberlerini alıyoruz. Bölgede ülkenin dört bir yanından gelen ekiplerin tüm güçlüklere rağmen canla başla çalıştıklarını görüyoruz. Tecrübemiz ve ekipmanımızla orada birçok depremzedeye el uzatılıyor” dedi.
Bu haber 2023-02-15 15:27:41 eklenmiş ve 64 kez görüntülenmiştir.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde; çok sayıda belediye ve sivil toplum kuruluşu afetzedelere destek için çalışıyor. Bartın Belediyesi Arama-Kurtarma Birimi ekipleri de tüm ekipmanları ve personeli ile deprem bölgesinde desteğini sürdürmeye devam ediyor.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş Pazarcık merkezli meydana gelen deprem afetinde arama kurtarma ve destek çalışmalarına katılan Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü arama-kurtarma ekibi ile deprem bölgesinde çalışan kurum, kuruluş, sivil toplum kuruluşlarının arama kurtarma ekiplerine çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Akın, “6 Şubat’ta Kahramanmaraş Pazarcık merkezli meydana gelen deprem afetinden 3 saat sonra bölgeye hareket eden Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü 6 kişilik arama-kurtarma ekibi, arama kurtarma aracımız ile gece-gündüz aralıksız Gaziantep Nurdağı’nda çalışmalar yapıyor. Ekibimizin enkazlardan sağ olarak kurtardıkları vatandaşlarımızın haberlerini alıyoruz. Bölgede ülkenin dört bir yanından gelen ekiplerin tüm güçlüklere rağmen canla başla çalıştıklarını görüyoruz. Tecrübemiz ve ekipmanımızla orada birçok depremzedeye el uzatılıyor. Yüce rabbim tüm arama kurtarma ekiplerine kolaylıklar versin” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›