Barış Akarsu, doğum gününde mezarı başında anıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 12 yıl önce geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden şarkıcı Barış Akarsu'nun ailesi ve hayranları, sanatçıyı doğum gününde Bartın'daki mezarı başında andı.
Bu haber 2019-07-01 11:49:32 eklenmiş ve 197 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

Bodrum’da 12 yıl önce geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden şarkıcı Barış Akarsu, 40’ıncı doğum gününde Amasra’daki mezarı başında anıldı.

29 Haziran 2007’de 28'inci doğum gününü kutladığı Bodrum Torba Kavşağı’nda geçirdiği trafik kazasında yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede 4 Temmuz günü verdiği yaşam mücadelesini kaybeden Barış Akarsu'nun sevenleri, şarkıcının heykelinin bulunduğu Amasra Kültür Park'ta bir araya geldi.

Kültür Park’ta bulunan Barış Akarsu heykeline siyah kurdela bağlandı. Annesi Hatice Akarsu ve yaklaşık 30 kişi, Barış Akarsu'nun fotoğraflarını taşıyıp “Islak Islak”, “Amasra”, “Gözlerin” ve “Rüzgar” şarkılarını söyleyerek Şehir Mezarlığı'na kadar yürüdü.

Barış Akarsu'nun yakınları ve hayranları şarkıcının mezarı başına çiçekler bırakarak dua etti.

Oğlunun mezarı başında dua ederek gözyaşı döken Hatice Akarsu, “Oğlumun vefatının üzerinde 12 yıl geçti ve bugün 40'ıncı yaş günümüz, çok acı bir durum. Ne diyebilirim ki zaten sözün bittiği yerdeyiz. Yüreğim yanıyor, ama bir taraftan da mutlulum, çünkü benim oğlum dünyanın yüreğini kazanmış. Dünya'nın ve Türkiye’nin her yerinden buraya gelenler ve sevenleri var. Allah'ım kimseye evlat acısı vermesin. Ben ona olan sevgiyle büyüyorum. Bütün yüreklere giren yavruma binlerce kez teşekkür ediyorum. Bizleri Barış'ın hayranları ayakta tutuyor. Herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Barış Akarsu’nun içinde bulunduğu otomobil, 29 Haziran 2007'de, Bodrum Torba Kavşağı'nda kamyonla çarpışmış, otomobilde bulunan Zeynep Koçak ve Nalan Kahraman hayatını kaybetmiş, tedavi altına alınan Barış Akarsu da 5 gün süren yaşam mücadelesini yitirmişti.

 

ETİKETLER : Bartın Amasra Barış Akarsu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›