KALAYCI: “AK Parti ile hedefler çok daha büyük olacak”

Soğuk ve yağışlı havaya rağmen esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam eden AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, “AK Parti ile hedefler çok daha büyük olacaktır. Bizler hedeflerimize ulaşmak, daha iyi hizmetlere imza atmak adına durmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı’na damga vuracak mega projelerle tüm dünyanın gıptayla baktığı ülkelerin başında yer alacağız” dedi.
Bu haber 2023-02-03 10:04:25 eklenmiş ve 1192 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, soğuk ve yağışlı havaya rağmen beraberindeki Belediye Meclis Üyesi Secaattin Aykan ve Başkan Yardımcısı Fahrettin Özkaya ile birlikte kent merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

 

Ziyaretlerinde, her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten Kalaycı, talep ve sıkıntıları dinlediklerini aktarırken “AK Parti olarak 21 yıldır milletimizden aldığımız güçle memleketimize ve ülkemize hizmet etmeye devam ediyoruz. Son zamanlarda atılan adımlar, memurlara, çalışan ve emeklilerin maaşlarında yapılan artışlar, sosyal konut projesi, ilk işyerim projesi, gençlerimizin KYK kredilerindeki faizlerin silinmesi, yapılan hizmetlerin sadece birkaç tanesidir. İnşallah önümüzdeki seçimlerde de halkımızın ezici desteğiyle tekrar hizmet kervanına yenilerini ekleyecek olan AK Parti ile hedefler çok daha büyük olacaktır. Bizler hedeflerimize ulaşmak, daha iyi hizmetlere imza atmak adına durmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı’na damga vuracak mega projelerle tüm dünyanın gıptayla baktığı ülkelerin başında yer alacağız” dedi.

 

“Başaracağız, zor günleri de birlikte aşacağız”

 

Hiçbir zaman halktan kopuk bir şekilde siyaset yapmadıklarını vurgulayan Kalaycı, “Halktan kopuk bir siyaset anlayışını hiçbir zaman benimsemedik. Ne olursa olsun her zaman iyi günde, kötü günde halkımızla birlikteyiz. Özellikle son zamanlarda dünyadaki gelişmelere bağlı olarak ülkemizde de ekonomi başta olmak üzere sıkıntılar yaşanmakta. Çözüm noktasında devletimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde büyük bir seferberlik anlayışıyla çalışmaktadır. Başaracağız, zor günleri de birlikte aşacağız” ifadelerini kullandı.

“2023 seçimlerinde elde edeceğimiz zafer, zaferlerin en büyüğü olacak”     

Bir yandan dünyayı sarsan ekonomik gelişmelerle mücadele ederken, yatırımlarında hız kesmeyen; öte yandan terörle mücadelesini sürdürürken, uluslararası arenada Türkiye'yi bir güç haline getiren politikaları üreten AK Parti iktidarının doğru bildiğinden şaşmayacağını belirten AK Parti İl Başkanı Kalaycı, ziyaretleri sırasında EYBEY Medya’ya yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

“Biz AK Parti olarak sürekli sahada, halkın içinde olan bir teşkilatız. Doğrusunu söylemek gerekirse biz hep sahadayız ve sahadan hiç ayrılmadık. Sürekli şehirlerde, ilçelerde, köylerdeyiz, mahallelerdeyiz. Geride kalan 21 yılda birçok seçime girdik. Hem yerel hem de genel seçimlerden zaferlerle ayrıldık. Şimdi de Türkiye Yüzyılının seçimine gireceğiz. Bu seçim kazanımların kaybedilmemesi ve Türkiye’nin çağ atlaması için büyük önem taşıyor. 2023 seçimlerinden aziz milletimizin desteği ile elde edeceğimiz zafer, şimdiye kadar elde ettiğimiz zaferlerin en büyüğü olacaktır.

 

“Millete karşı hiç kör, sağır ve dilsiz olmadık”

 

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki 21 yıllık hizmet yolculuğumuz, binlerce yatırım ve hizmet barındırıyor. Bütün engellere rağmen, yolumuzdan sapmadıysak, hedeflerimize bir bir ulaştıysak; bunun altında davamıza olan bağlılığımız ve milletimizin iradesi vardır. Çünkü biz, dört duvar arasında siyaset yapmıyoruz. Millete karşı hiç kör, sağır ve dilsiz olmadık. Bir kilometre iş yapmayı; bin kilometrelik söze değişmedik. 21’inci yılımızda halen alandayız. Halkın yanındayız, evindeyiz, tarlasındayız, işyerlerindeyiz. Bir yandan dünyayı sarsan ekonomik gelişmelerle mücadele ederken, yatırımlarında hız kesmeyen; öte yandan terörle mücadelesini sürdürürken, uluslararası arenada Türkiye'yi bir güç haline getiren politikaları üreten AK Parti iktidarı; doğru bildiğinden şaşmayacaktır. Oturduğu yerden ahkâm kesen, başladığı işi bitiremeyen, işleyen bir yatırımı sürdüremeyen, sözlerini tutamayan, halkı dillerinden düşürmeyip hizmetsiz bırakan, bahanesi hiç bitmeyenler iyi bilsin ki; biz çalışmaya ve yanlış gördüklerimizi yerinde anlatmaya devam edeceğiz.”

 

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı ve beraberindeki heyet, soğuk ve yağışlı havaya rağmen ziyaretlerine devam etti.

 

ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›