Vali Arslan, Kumluca’da inceleme ve önemli temaslar

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Kumluca’da ziyaretlerde ve incelemelerde bulunurken belediye meclis üyeleri, mahalle ve köy muhtarları, kooperatif başkanları ve vatandaşlarla bir araya gelirken sorun ve taleplerini dinledi.
Bu haber 2023-02-03 09:46:52 eklenmiş ve 358 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Kumluca’yı ziyaret ederek hem incelemelerde bulundu hem de sorun ve talepleri dinledi.

 

Ziyaretlerine ilk olarak Kumluca Belediyesi ile başlayan Vali Arslan, yürütülen çalışmalar hakkında Belediye Başkanı İsmail Can’dan bilgi aldı.

 

Ziyaretlerde Vali Arslan’a Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, İl Jandarma Komutan V. J. Yb. Mete Demircan, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mustafa Hüseyinpaşaoğlu, İl Tarım ve Orman Müdür V. Cevdet Akyüz, Bartın Defterdarı Mecit Özdemir, BEDAŞ İşletme İl Müdürü Ali Fuat Aslan, DSİ 233. Şube Müdür V. Muharrem Atalar, İl Telekom Müdürü Serkan Kurt ve Karayolları 156. Şube Şefi Serkan Akyüz de eşlik etti.

 

Kumluca Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda belediye meclis üyeleri, mahalle ve köy muhtarları, kooperatif başkanları ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Arslan, sorun ve taleplerini dinledi.

 

Vali Arslan, Kumluca Belediyesi Şehitler Meydanı ile çarşı esnafını gezerek vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Valiliği Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan Kumluca
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›