Milletvekili Tunç, Bartın’daki yatırımları inceledi

Yoğun Meclis gündeminin ardından hafta sonunu Bartın’da geçiren AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç, Bartın’da yapımı devam eden yatırımları yerinde inceledi. Amasra Yolcu Limanı'nda incelemelerde bulunurken Astoria Grande isimli yolcu gemisini de ziyaret eden Tunç, Amasra Yolcu Limanı’nın bölge ekonomisine katkısı sağladığının altını çizerek “AK Parti milletin partisi, AK Parti eser siyaseti, yaparsa AK Parti yapar, durmak yok yola devam” dedi.
Bu haber 2023-01-31 16:32:25 eklenmiş ve 396 kez görüntülenmiştir.

 

“AK Parti milletin partisi, AK Parti eser siyaseti”

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç, Ankara’daki yoğun Meclis çalışmalarının ardından hafta sonunu Bartın’da geçirdi.

 

 

Bartın’da devam eden yatırımları yerinde inceleyen Tunç, Bartın-Amasra yolundaki çalışmalar, inşaattı tamamlanan Kozcağız Sanayi Köprüsü, Amasra Yolcu Limanı ile Ulus’taki Millet Bahçesei çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı.

İncelemeleri boyunca Tunç’a İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, Gençlik Kolları Başkanı Onur Yıldırım, Belediye Meclis Üyesi Dinçer Çavuşoğlu, parti yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

 

 

İlk olarak Bartın’da kent merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Tunç, vatandaşlarla da sohbet etti.

 

 

Tunç ve beraberindeki heyet, daha sonrasında da geçtiğimiz haftalarda görevine başlayan Bartın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Özdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunurken kurum çalışanlarına kolaylıklar diledi.

 

 

“Yolun standardı yükseliyor”

 

 

Ardından da Bartın-Amasra yolunda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Tunç, çalışanlara kolaylıklar diledi. Devam eden çalışmayla ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Tunç, “Köprülü kavşaklar, BSK asfalt, fore kazıklar, genişletme ve taş duvar çalışmaları ile yolun standardı yükseliyor. Durmak yok, yola devam” dedi.

 

 

Sonrasında Kozcağız’a geçen AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Tunç, ilk olarak inşaat çalışmaları tamamlanan Kozcağız Sanayi Köprüsü’ndeki çalışmaları inceledi. Selde büyük hasar görerek yıkılan Merkez Köprü’de çalışmaların devam ettiğini kaydeden Tunç, “AK Parti milletin partisi, AK Parti eser siyaseti…Kozcağız Sanayi Köprüsünü de tamamladık. Asfaltının ardından ulaşıma açacağız. Kozcağız Merkez köprüsü inşaatı da devam ediyor.  Hayırlı olsun! Yaparsa AK Parti yapar, durmak yok yola devam” ifadelerini kullandı.

 

 

“Kozcağız Yerel Ürünler Kapalı Pazar Yeri hayırlı olsun”

 

 

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman’ı da ziyaret eden Tunç, Kozcağız Yerel Ürünler Kapalı Pazar Yeri projesi ile ilgili bilgi aldı. Projeyle ilgili de değerlendirmede bulunan Tunç, “Kozcağız Yerel Ürünler Kapalı Pazar Yeri hayırlı olsun. 9 Şubat 2023 tarihinde Kozcağız Belediyemizce ihale edilecek Kozcağız Yerel Ürünler Pazarı, pazarcı esnafımıza ve müşterilerine daha kaliteli hizmet verilmesi imkanı sağlayacak” dedi.

 

 

Kozcağız Şarköy Kocanaz Çayı ırmak ıslah çalışmalarının da son hızla devam ettiğini söyleyen Tunç, Kozcağız’daki incelemelerinin ardından Ulus’a geçti.

 

 

“Örnek bir proje hayata geçiyor”

 

 

Ulus’ta Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, AK Parti Belde Başkanı Hikmet Çalık ile birlikte Millet Bahçesi çalışmalarını yerinde inceleyen Tunç, “Ulus ilçemiz Millet Bahçesi ile daha da güzelleşiyor. Ortasından ırmak geçen, yaya köprüleriyle, bisiklet yollarıyla, yürüyüş yollarıyla, kamelyalarıyla örnek bir proje hayata geçiyor” dedi.

 

 

“Turizmde de Türkiye Yüzyılı için durmak yok”

 

 

Son olarak da Amasra Limanı’ndaki çalışmaları inceleyen Tunç, Astoria Grande isimli yolcu gemisini etti. Amasra Yolcu Limanı’nın bölgemiz ekonomisine büyük katkısı bulunduğuna dikkat çeken Tunç, “Turizmde de Türkiye Yüzyılı için durmak yok yola devam” dedi.

 

 

ETİKETLER : Yılmaz Tunç Ankara AK Parti
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›