Akın, tek tek not aldı

Berberindeki heyetle birlikte Kozcağız Eski Hamidiye Köyü’nde Nurullah Özpehlivan ile Şaban Eser ve ailesinin misafiri olan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Vatandaşlarımızla sürekli iç içeyiz. Göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşlarımızı sürekli ziyaret ediyoruz. Her fırsatta halkımızla bir araya geliyoruz. Talep ve önerilerini bizzat kendilerinden dinliyoruz” dedi.
Bu haber 2023-01-27 11:21:53 eklenmiş ve 298 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyet Hareket Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Kozcağız Belde Başkanı Savaş Buyurman, KAÇEP Yönetim Kurulu Üyesi Gizem Nalbant ve Kozcağız Teşkilat Mensupları ile birlikte Kozcağız Eski Hamidiye Köyü’nde Nurullah Özpehlivan ile Şaban Eser ve ailesinin misafiri oldu.

 

 

Karşılıklı sohbet ve bilgi fikir alışverişi şeklinde süren ziyaretlerde Başkan Akın, ailelere misafirperverlikleri için teşekkür ederek, sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür temennisinde bulundu.

 

 

Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Akın, kendisine iletilen talepleri tek tek not aldı. 

 

 

“Tüm hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum”

 

 

Yaptığı ziyaretlerle ilgili değerlendirmesinde Başkan Akın, “Vatandaşlarımızla sürekli iç içeyiz. Göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşlarımızı sürekli ziyaret ediyoruz. Her fırsatta halkımızla bir araya geliyoruz. Talep ve önerilerini bizzat kendilerinden dinliyoruz. Bu kapsamda da son olarak Kozcağız Eski Hamidiye Köyü’nde Özpehlivan ailesine ve Kozcağız’da Eser ailesinin evine misafir olduk. Çaldığımız her kapıda bizi gördüklerinde sevinçle karşılayan tüm hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›