Kalaycı, muhalefetin eleştirilerine Bartın’daki yatırımlarla karşılık verdi

Beraberindeki teşkilat üyeleriyle birlikte ziyaretlerine devam eden AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, önümüzdeki seçimlerin önemine dikkat çekerken “14 Mayıs’ta 2023 destanını da yazdıktan sonra Türkiye Yüzyılı başlamış olacak. 2023 seçimlerine biz şöyle bakıyoruz. 2023 seçimleri kesinlikle Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı arasında geçmeyecektir” dedi. Muhalefetin eleştirilerine Bartın’daki yatırımlarla karşılık veren Kalaycı, “İşleri güçleri karalama yapmak. Milletimize hizmet vaatleriyle ulaşamayanlar, 2002 yılından bu yana ülkemiz için insanımız için yaptığımız çalışmaları karalayarak oy toplamaya çalışıyor. Betona yatırım diyorlar. Barajlar yollar yapıyoruz, betona yatırım diyorlar” diye konuştu.
Bu haber 2023-01-23 17:11:42 eklenmiş ve 388 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Başkan Yardımcıları Fahrettin Özkaya, Fatih Akdemir, Kozcağız Belde Başkanı Hasan Akalın, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, İl Genel Meclisi üyesi Giray Gürsoy ve Kozcağız Belde teşkilatı üyeleri ile birlikte merkeze bağlı Hıdırlar Köyünde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi.

 

 

Ziyaretinde vatandaşların yoğun sevgi gösterileriyle karşılanan Kalaycı, talep ve önerileri dinlerken çalışmalarla ilgili de bilgiler verdi.

 

 

Kalaycı, “Dün de olduğu gibi bugün de milletimize hizmet yolunda çalışıyoruz. Ülkemizi milletimiz ile birlikte el ele yönetiyoruz. Haftanın 7 günü milletimizle bir araya geliyor talep ve önerileri alıyoruz. Çünkü bizim pusulamız milletimizdir. Milletimiz için çalışıyor, milletimiz için çabalamaya devam ediyoruz. 2002’den bu yana bu böyle oldu, böyle de olmaya devam edecek” dedi.

 

 

“Modern sağlık kuruluşları, eğitim yuvaları betona yatırım mı?”

 

 

Muhalefetin eleştirilerine Bartın’daki yatırımlarla karşılık veren Kalaycı, “İşleri güçleri karalama yapmak. Milletimize hizmet vaatleriyle ulaşamayanlar, 2002 yılından bu yana ülkemiz için insanımız için yaptığımız çalışmaları karalayarak oy toplamaya çalışıyor. Betona yatırım diyorlar. Barajlar yollar yapıyoruz, betona yatırım diyorlar. Geçen yıl 26 Haziran tarihinde, Bartın’ın 1998 yılında yaşadığı sel afetinden daha fazla yağış aldık. Biz eğer o barajları yapmamış olsaydık Bartın'dan söz etmemiz mümkün değildi. Yağan yağmur Bartın’ı yok edebilecek derecede yağdı ve iklim değişikliklerinin ilimize vermiş olduğu bu afetten dolayı gerçekten Bartın'ın düzlüklerinde hiçbir dükkan, hiçbir mekan suyun içinde kalmaktan kurtulamayacaktı. Kozcağız Barajımız, Kirazlıköprü Barajımız, diğer barajlarımız sayesinde facia yaşamaktan kurtulduk. Bu yatırımlar betona yatırım mı? Amasra’ya yolcu iskelesi yaptık, deniz yoluyla turistleri ağırlamaya başladık. Yine hastaneler, okullar yapıyoruz. Modern sağlık kuruluşları, eğitim yuvaları betona yatırım mı? 2002 öncesi yolları hepimiz biliyoruz. Biz bile o yollarda yakın şehirlerimize gitmeyi bile zulüm olarak görüyorduk. Yolları yapmasak, ulaşımı kolaylaştırmasak yatırımcıyı Bartın’a getirebilir miydik? Yatırımcı kolay ulaşım, kolay nakliye ister. Bu yatırımlar sayesinde Organize Sanayi Bölgemizde boş alanımız yok. İlk etapta bin 200 kişi, toplamda 4 bin kişilik istihdam sağlayacak olan mobilya fabrikası Bartın’a kuruluyor. Bunlar hep muhalefetin betona yatırım dediği yatırımlar sayesinde oluyor” ifadelerini kullandı.

 

 

“14 Mayıs’tan sonra Türkiye Yüzyılı başlamış olacak”

 

 

Ülkemizin geliştiğini ve gelişmeye de devam edeceğini kaydeden Kalaycı, “Geçmişte 700 milyon dolar için IMF kapılarında bekleyen Türkiye'den, şu anda 10 milyar doların üzerinde mazlumlara, dış ülkelere yardım eden bir ülke seviyesine geldik. İnşallah 14 Mayıs’ta 2023 destanını da yazdıktan sonra Türkiye Yüzyılı başlamış olacak. 2023 seçimlerine biz şöyle bakıyoruz. 2023 seçimleri kesinlikle Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı arasında geçmeyecektir. Biz dışarıdaki güçleri çok iyi biliyoruz. Ona göre çalışmalarımızı yapıyoruz. Gece gündüz sahadayız. ABD’den çıkan sesleri görüyorsunuz. İngiltere’de yayımlanan dergileri görüyorsunuz. Hepsinin ortak noktası AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a karşı olan düşmanlıkları. Ortak noktaları AK Partimizin kaybetmesi. Çünkü eskisi gibi dünyaya yön veremiyorlar. Ülkemizi eskisi gibi kullanamıyorlar. Onlara ‘dur’ diyen, ‘bölgemizi şekillendiremezsiniz’ diyen bir liderimiz var. Ekonomik pazarda kendilerine rakip olan bir Türkiye var. Eski Türkiye artık yok. Artık dünyada söz sahibi olan bir Türkiye var. Bu nedenle 2023 seçimleri Türk milletinin, Türklerin, İslam coğrafyasının ve mazlum coğrafyaların seçimi olacaktır. Bu bilinçle yolumuza devam ediyoruz. Allah nasip ederse inşallah 2023’te Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar o koltuğa oturtturduktan sonra nasip olursa Türkiye Yüzyılı hedefine ulaşacaktır. Biz bu son 5 yıldan Sayın Cumhurbaşkanımızın deyişiyle Türkiye Yüzyılının başlamasından çok umutluyuz.” diye konuştu.

 

 

“Büyük Türkiye’yi hep birlikte inşa etmeye devam edeceğiz”

 

 

Türkiye’nin üzerine oynanan oyunlara da değinen Kalaycı, “Gezi olayları, 2013 yılında ülkemiz ekonomisinin en iyi olduğu dönemden bahsediyoruz. 10 ağaç için 78 ili yakıp yıkan sokak çetelerini gördü bu ülke. Daha sonra 17/25 Aralık yargı darbesi girişimini yaşadık. 15 Temmuz hain darbe girişimini yaşadık. 15 Temmuz'dan sonra ekonomik darbe yapmaya kalktılar. Daha sonra pandemi girdi ve pandemiden sonra da küresel bir enflasyonla karşı karşıya kaldık. Bu engellemeleri, bu süreçleri milletimizin de desteği ile aştık, aşmaya da devam ediyoruz. Bu enflasyonu yenmenin tek yolu da Cumhur İttifakıdır. Çünkü muhalefetin derdi milletimiz değil, hangi koltuğu kim alacak, hangi bakanlığa kim geçecek, seçilen cumhurbaşkanı kimi dinleyecek derdi. Daha adaylarını belirleyemeyenler ülke yönetimine talip oluyor. Çünkü onay alamıyorlar. Onay bekliyorlar. Onay makamı bellidir. Onay makamı Türk Milletidir. Ama bunlar onayı başkalarından bekliyor. Sokağa çıktığımızdaki karşılaştığımız her esnafımız, her kardeşimizle istişarelerimizde bu ortaya çıkıyor. Milletimiz 2002 yılından bu yana olduğu gibi yine Sayın Cumhurbaşkanımıza, AK Partimize güveniyor. İnşallah Bartın'da da biz elimizden gelenin en iyisini yaparak hem Sayın Cumhurbaşkanımıza hem de partimize en yüksek oyu aldıracağız. 14 Mayıs’ta kazanan yine milletimiz olacak. AK Partimizle, liderimizle büyük Türkiye’yi hep birlikte inşa etmeye devam edeceğiz” dedi.

ETİKETLER : Turhan Kalaycı AK Parti
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›