Akademisyen ve ressamlardan ziyaret

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Bartın Belediyesi 4. Bartın Resim ve Sanat Müzesi Çalıştayı” için ilimize gelen akademisyen ve ressamları makamında ağırladı.
Bu haber 2019-06-28 09:08:31 eklenmiş ve 277 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediyesi 4. Bartın Resim ve Sanat Müzesi Çalıştayı için ilimize gelen akademisyen ve ressamlar Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Ziyarette Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr Hüseyin Elmas, Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Meliha Yılmaz, Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Meltem Demirci Katırancı, Tekirdağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Mustafa Cevat Atalay, Kıbrıs Lefke Üniversitesi Emekli Öğretim Üyesi Feridun Işıman, BRHD önceki dönem Genel Başkanı Mehmet Ali Doğan, Ressamlar Zeki Serbest, Canan Bayraktar, Mustafa Köseoğlu, Hamiyet Köseoğlu, Gülay Kakşi Okyay, Gaffur Uzuner ve Bartın’lı Ressam Erkan Geniş hazır bulundu.

Misafirlerini makam odasında ağırlayan Başkan Akın, Bartın Resim ve Sanat Müzesi Çalıştayı’nın bu sene 4.’sünün gerçekleştirilmesinden ötürü büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette akademisyen ve ressamlar Başkan Akın’a yapmış oldukları tabloları armağan ettiler.

Gerçekleşen ziyaretten ötürü büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Akın, misafirlerine ziyaretleri ve hediyeleri için misafirlerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›