“Herkes için faydalı olmasını temenni ediyorum”

“Aile Okulu Projesi” doğrultusunda Milli Eğitim Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı arasında imzalanan “Ailelerde Trafik Bilincinin Geliştirilmesi İş Birliği Protokolü” kapsamında Bartın’da köy ve mahalle muhtarlarına yönelik düzenlenen toplantıda konuşan Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, eğitimlerin herkes için faydalı olmasını temenni etti.
Bu haber 2023-01-16 15:57:04 eklenmiş ve 100 kez görüntülenmiştir.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde başlatılan “Aile Okulu Projesi” doğrultusunda Milli Eğitim Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı arasında imzalanan “Ailelerde Trafik Bilincinin Geliştirilmesi İş Birliği Protokolü” kapsamında Bartın’da program gerçekleştirildi.

 

 

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan’ın katılımıyla Bartın Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa köy ve mahalle muhtarları katıldı.

 

 

Köy ve mahalle muhtarlarına yönelik düzenlenen Eğitim Programının açılışı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla yapılırken programda konuşan Vali Arslan, “İlimiz genelindeki Halk Eğitim Merkezleri aracılığıyla siz değerli köy ve mahalle muhtarlarımızı da kapsayacak şekilde, Aile Okulu, Trafik Öğreniyorum, Ailede İlk Yardım, Çevre ve İklim Değişikliği Farkındalık konularında verilecek eğitimlerin herkes için faydalı olmasını temenni ediyor, desteklerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Nurtaç Arslan
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›