Dizlermezeci’ye Sağlık Evi inşaat çalışmaları başladı

Kurucaşile Dizlermezeci’ye Sağlık Evi inşaat çalışmalarının başlandığını açıklayan AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın İl Özel İdaresi bütçesi ile 30 Eylül 2022 tarihinde ihalesi yapılan ve 2 milyon 357 bin liraya ihale edilen Sağlık Evi’nin Kurucaşile İlçesi Dizlermezeci Köyüne 2 kat olmak üzere, ilk katında muayene odaları, ikinci katı lojman olarak inşa edildiğini söyledi.
Bu haber 2023-01-13 17:11:56 eklenmiş ve 333 kez görüntülenmiştir.

 

Çalışmalar bu yıl içerişinde tamamlanacak!

 

 

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kurucaşile Dizlermezeci’ye Sağlık Evi inşaat çalışmalarının başlandığını açıkladı.

 

 

AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, Bartın İl Özel İdaresi bütçesi ile 30 Eylül 2022 tarihinde ihalesi yapılan ve 2 milyon 357 bin liraya ihale edilen Sağlık Evi’nin Kurucaşile İlçesi Dizlermezeci Köyüne 2 kat olmak üzere, ilk katında muayene odaları, ikinci katı lojman olarak inşa edildiğini söyledi.

 

 

Tunç, Kurucaşile Dizlermezeci Sağlık Evi inşaatında çalışmalarının bu yıl içerisinde tamamlanarak, hemşerilerimizin hizmetine sunulacağını ifade etti. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Yılmaz Tunç Kurucaşile Dizlermezeci
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›