Sanayi ve lojistik yatırımları için planlama yapıldı

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan başkanlığındaki Sanayi ve Lojistik Yatırımları Planlama Toplantısı’nda OSB ve orta ölçekli sanayi sitesi kurulabilecek yerlerin belirlenmesi, Ayakkabı ve Saya Küçük Sanayi Sitesinin yapımı için taşkın koruma ve imar çalışmaları, Kozcağız Çayı kıyısındaki (Akçamescit - Terminal arası) tescil harici alanların hazine adına tescili ile bu alanların taşkın koruma çalışmaları konuları görüşüldü.
Bu haber 2023-01-13 17:07:23 eklenmiş ve 88 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın’da “Sanayi ve Lojistik Yatırımları Planlama Toplantısı” gerçekleştirildi. Vali Dr. Nurtaç Arslan başkanlığında Valilik 15 Temmuz Şehitleri Toplantı Salonunda yapılan toplantıya, Belediye Başkanı Cemal Akın, Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, İl Özel İdare Genel Sekreteri Metin Çetin, DSİ 23. Bölge Müdürü Yasin Devrim, Bölge Müdür Yardımcısı DSİ 233. Şube Müdür V. Muharrem Atalar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdür V. Mehmet Özdemir, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol Cangi, OSB Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu, Orman İşletme Müdürü Temel Nadir, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, MÜSİAD Bartın Şube Başkanı Muhammet Aksoy ve ilgili kurum yetkilileri katıldı.

 

 

Toplantıda OSB ve orta ölçekli sanayi sitesi kurulabilecek yerlerin belirlenmesi, Ayakkabı ve Saya Küçük Sanayi Sitesinin yapımı için taşkın koruma ve imar çalışmaları, Kozcağız Çayı kıyısındaki (Akçamescit - Terminal arası) tescil harici alanların hazine adına tescili ile bu alanların taşkın koruma çalışmaları konuları görüşüldü. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Nurtaç Arslan Sanayi ve Lojistik Yatırımları Planlama Toplantısı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›