Kılıç: “Vatandaşlarımız ile devletimiz arasında güçlü bağlar oluşturuyoruz”

Vatandaş ziyaretlerine devam eden Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, “Vatandaşlarımızı, yaşlılarımızı, engellilerimizi ziyaret ederek ‘İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın’ düsturuyla hareket ediyoruz. Vatandaşlarımızın toplumsal hayata aktif katılması için ve kimseye muhtaç olmadan yaşam kalitelerini sürdürmeleri için çalışmalar yapıyoruz” dedi.
Bu haber 2023-01-13 17:03:27 eklenmiş ve 58 kez görüntülenmiştir.

 

Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Uğur Ünal ile birlikte vatandaşları ziyaretlerine devam ediyor.

 

 

Abdipaşa beldesi Karadiken Mahallesinde Mehmet Ali Gebeş’i, Yeşilpazar Mahallesinde Emine Çelebi’yi, Derecik Mahallesinde Aysun Aydoğan’ı ve Ulupınar Mahallesinde Hilmi Gücükoğlu’nu ziyaret eden Kılıç, “Vatandaşlarımızı, yaşlılarımızı, engellilerimizi ziyaret ederek  ‘İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın’ düsturuyla hareket ediyoruz. Vatandaşlarımızın toplumsal hayata aktif katılması için ve kimseye muhtaç olmadan yaşam kalitelerini sürdürmeleri için çalışmalar yapıyoruz. Bu ziyaretlerimiz vasıtasıyla vatandaşlarımız ile devletimiz arasında güçlü bağlar oluşturuyor ve devletimizin şefkat elini uzatıyoruz” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Mehmet Sadık Kılıç SYDV
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›