Vali Arslan, Rehber Öğretmenleriyle Millet Konağında bir araya geldi

Uyuşturucu madde kullanımının önüne geçmek amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “En İyi Narkotik Polisi; Anne” Projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli rehber öğretmenleriyle Millet Konağında bir araya gelen Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, uyuşturucu ile mücadele konusunda rehber öğretmenlerinin desteğinin çok önemli olduğunu vurguladı.
Bu haber 2023-01-11 16:50:12 eklenmiş ve 151 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, uyuşturucu madde kullanımının önüne geçmek amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “En İyi Narkotik Polisi; Anne” Projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli rehber öğretmenleriyle Millet Konağında bir araya geldi.

 

 

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce rehber öğretmenlere madde bağımlılığı ile mücadelenin yanı sıra uyuşturucu ile mücadele mobil uygulaması “UYUMA” hakkında da bilgilendirmelerde bulunulmasının ardından Vali Arslan, uyuşturucu ile mücadele konusunda rehber öğretmenlerinin desteğinin çok önemli olduğunu vurguladı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Nurtaç Arslan En İyi Narkotik Polisi; Anne
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›