İlk gaz ateşlendi!

İlçelikten önce doğalgaza kavuşan Kozcağız’da 2 Ocak Pazartesi günü itibariyle evlere gaz verilmeye başlandı. Müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyuran Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, ilçelerde olmayan doğalgaz hizmeti için teşekkür ederken Kozcağız için yapacak çok işleri olduğunu söyledi.
Bu haber 2023-01-03 16:55:44 eklenmiş ve 198 kez görüntülenmiştir.

 

Kozcağız doğalgaza kavuştu

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Kozcağız’da başlatılan doğal gaz çalışmaları kapsamında ilk etap tamamlanırken hatta verilen ilk gaz ateşlendi.

 

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Kozcağız Beldesi’nde  doğalgazın evlere verilmeye başlandığının müjdesini verirken süreçten bahsederek  “Bartın Kent Merkezimizin ardından Kozcağız Beldemizi de doğalgazı getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hayırlı olsun. Sırada diğer ilçe ve beldelerimizde… Kozcağız Beldesindeki doğalgaz çalışmaları bu yıl içerisinde yüklenici firma Akmercan tarafından başlanmıştı. Bu yıl sonuna kadar çalışmaların tamamlanarak konutlara gazı vereceğimizin sözünü vermiştik. Merkez nüfusu 8 bini geçen Kozcağız Beldemizde doğalgaz çalışmalarını tamamlayarak evlere verilmeye başlandı. Kozcağız Beldesinin temiz bir yakıta kavuşturduk. Kozcağız Beldesine doğalgaz ile birlikte gelişmeyi artıracak, hem sanayi sitesi için hem de konutlar için önemli bir yakıt. Hem temiz ve hem de hesaplı bir yakıt. Hayırlı olsun” dedi.

 

Tunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve Akmercan firma yetkililerine de teşekkür etti.

 

Karaman’dan ilçelerde bile olmayan hizmet için teşekkür

 

Ana hat ve şehir merkezinde ilk etabın tamamlandığını belirterek diğer etaplarda da çalışmaların devam edeceğini kaydeden Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Kozcağız için yapacak çok işleri olduğunu söyledi. İlçelerde olmayan bu önemli hizmetin beldeye kazandırılmasından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’a, AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı’ya teşekkür eden Karaman, “Yıllardır büyük bir özlemle beklediğimiz doğalgaz hattı çalışmalarının ana hat ve şehir merkezi ilk etabı tamamlandı. Bugün (2 Ocak) itibariyle Kozcağız'a doğalgaz verilmeye başlandı. Önümüzdeki günlerde doğalgaz verme töreninde buluşmak üzere... Diğer etaplarda çalışmalar devam edecek inşallah. İlçelerde olmayan bu önemli hizmetin kazandırılması sebebiyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez’e, AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekilimiz Sayın Yılmaz Tunç’a, Ak Parti İl Başkanımız Turhan Kalaycı’ya, Akmercan Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Gazi Akmercan, Genel Müdür Yunus Kesgin, Bölge Müdürü Murat Tutal ve ilgili personelimize şükranlarımı sunuyorum. Kozcağız için daha yapacak çok işimiz var. Durmak yok yola devam” dedi.

 

 

ETİKETLER : Bartın Kozcağız doğalgaz
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›