“Darbe girişiminden sonra, ekonomik darbe yapma yoluna gittiler”

Beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Epçiler Köyü sakinleriyle bir araya gelen AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, 2023 seçimlerinin önemini anlatarak muhalefeti eleştirirken “Siz çalışırken devamlı engel, devamlı mahkeme kapılarında olan bir muhalefet var. Halkın faydasına olan her türlü bir olayı mahkemelere götüren halkı sokağa dökmek isteyen bir muhalefetle karşı karşıyayız. Darbe girişiminden sonra, ekonomik darbe yapma yoluna gittiler” dedi.
Bu haber 2023-01-03 16:54:09 eklenmiş ve 246 kez görüntülenmiştir.

 

Kalaycı, muhalefeti sert bir dille eleştirdi:

 

Erkan Hızoğlu

 

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Başkan Yardımcıları Fahri Okun, Hüseyin Karakuş, Satı Aral, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ve İl Genel Meclisi Üyesi Ali Eyüpustaoğlu ile birlikte Epçiler Köyü sakinleriyle bir araya geldi.

 

Ziyaretinde vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Kalaycı, “Vatandaşlarımızla sürekli iç içe olmaya gayret gösteriyoruz. Teşkilatlılarımızla 24 saat sahadayız. Çünkü bizim yerimiz vatandaşımızın, milletimizin yanıdır. Bizim danışacağımız, tavsiye alacağımız yer milletimizdir. Bu yüzden de ülkemizde kronik hale gelmiş sorunları tek tek çözüyoruz. 2002 öncesi gelen son sorun olan EYT’yi de çözerek milyonlarca insanımızın mağduriyetini önledik. 2002 öncesinin ne kadar sorunu varsa da çözmeye devam edeceğiz. Ülkemiz Türkiye’nin yüzyılında da şahlanışını sürdürecek, dünyanın ilk 10 büyük ekonomisi olma yolunda önemli adımları Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde atacaktır. Çünkü milletimizi, ülkemizi düşünen bir liderimiz var” dedi.

 

“Birçok sorunumuz tarih oldu”

 

Ülke de elde edilen kazanımlardan rahatsız olan kesimlerin bulunduğuna da vurgu yapan Kalaycı, “26 Haziran'da büyük bir sel felaketi yaşadık. 3 bin 500 hanemiz veya bodrum katlarımız dükkanlarımız su altında kaldı. Betona yatırım diyenlere baksaydık, barajları yapmamış olsaydık Bartın'ın hali ne bulurdu? Çevre yolumuz ihale edildi. İnşallah en hızlı bir şekilde 2023-2024 yıllarında bitmesini bekliyoruz. Yani ona ona bile betona yatırım, yandaşa yatırım dediler. Siz Türkiye'de ne yaparsanız yapın. Ülkenin faydasına bir şey yaptığınızda betona yatırım oluyor. Onu ihale ettiğinizde yandaşa yatırım oluyor. Dolayısıyla yani biz ülkemize hizmet etmeye devam ediyoruz. Muhalefetin sözlerine bakmadan milletimizin lehine olan her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Türkiye'yi yeniden onaran Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye'de 2002’den bu yana büyük bir devrimi gerçekleştirmiştir. Sessiz bir devrim gerçekleştirilmiştir. Birçok sorunumuz tarih olmuştur. Tabii bunu da gençlerimize anlatmamız gerekir. Yani 2002’de iktidar olan bir parti. 2003-2004’lerde cumhuriyet yürüyüşleriyle durdurulmaya çalışılmıştır. 2007’de 367 garabeti yaşamıştır. Başbakanken Sayın Cumhurbaşkanımız eşi GATA'ya girememiştir. 2013’te gezi kalkışması olmuştur. Halkı sokaklara dökmek istediler. 2013’te yine 17/25 Aralık yargı darbesi girişimi  oldu. Daha sonra halkın tankını, tüfeğini halkın üzerine sağdılar. Acaba bu kadar engellemeler olmasaydı Türkiye şu anda ne durumda olurdu? Biraz da halkımızın buna dikkat etmesini istiyorum. Dikkatini bu yöne çekmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.

 

“Halkı sokağa dökmek isteyen bir muhalefetle karşı karşıyayız”

 

Ziyaretinde 2023 seçimlerinin önemine de değinen Başkan Kalaycı, şöyle konuştu:

 

“Siz çalışırken devamlı engel, devamlı mahkeme kapılarında olan bir muhalefet var. Halkın faydasına olan her türlü bir olayı mahkemelere götüren halkı sokağa dökmek isteyen bir muhalefetle karşı karşıyayız. Darbe girişiminden sonra, ekonomik darbe yapma yoluna gittiler. Bunu açıkçası bunları düşünmek lazım. Niye Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı dış güçlerle beraber hareket ediyorlar. Bunu halkımızın çok iyi düşünmesi lazım. Eğer siz kendi milletimizin hakkını hukukunu savunursanız size de böyle dış güçler her türlü elinden geleni yapar. Bugün Azerbaycan diye bizim muhalefetin bir derdi yok. Libya diye bir derdi yok. Suriye diye bir derdi yok. Mavi Vatan diye bir derdi yok. Yani oralara Amerika gelmiş, her taraftan bizi kuşatmış. Amerika’nın üzerine bir kelime konuşan bir muhalefet mensubu yok. Terörle ilgili konuşan muhalefet mensubu yok. Yani halkımız bunlara çok dikkat etmesini istiyorum. Ona göre düşünmesini istiyorum.

 

“6’lı, 7’li masanın tarih olduğunu göreceğiz”

 

Ayrıca gençlerimizin de asla ve asla gelecek kaygısının olmaması gerektiğine inanıyorum. İşte Sayın Selçuk Bayraktar bir dahi olarak çıktı. dünyada ilk kez Türk'ün insansız savaş uçağı oldu. Yani böyle bir savaş uçağına sahip oluyoruz. Arabamız geliyor, doğal gazımız geliyor. İnşallah Sadece EYT’liler değil, gelecekte Türkiye doğan çocuğuna aylık verecek duruma gelecek bir ülke olacak. Yeter ki biz istikrarı bozmayalım. Yeter ki Türkiye’nin istikbaliyle oynamayalım. Biz Sayın Cumhurbaşkanımızı elimizden geldiğince destekleyelim. Biz onun ferasetine güveniyoruz. Halkımız güveniyor. Ben bugün bu sahadan halkımızla tüm görüşmelerimizden bu izlenimi aldım. Allah izin verirse inşallah Sayın Cumhurbaşkanımız çok rahat bir şekilde ilk turda seçimi alacak. 2023 üç bizim, İslam aleminin ve mazlum coğrafyaların seçimi olacak. Bu seçim kesinlikle ve kesinlikle muhalefetle seçime girmiyoruz. Amerika’yla, İngiltere’yle, Almanya'yla, Fransa'yla seçime giriyoruz. Yerli ve milli olan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olsun halkımız. İnşallah da sandıktan artık bu 6’lı, 7’li masanın tarih olduğunu göreceğiz. Türkiye yüz yılını başlatacağız inşallah. Bu yüzyıl Türklerin yüz yılı olacak inşallah.”

 

ETİKETLER : Bartın
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›