“Uzun ömürlü ve geleceğe yönelik olmasına özen gösteriyoruz”

Bartın Oto Galericiler Sitesi’ne 110’luk PE boru ile 250 metrelik yeni su hattı çalışması yapan Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, yeni yerleşim yerlerinin su ve kanalizasyon anlamındaki ihtiyaçlarının giderilmesi için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Bu haber 2022-12-23 17:23:45 eklenmiş ve 375 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından Bartın Oto Galericiler Sitesi’ne 110’luk PE boru ile 250 metrelik yeni su hattı çalışması yapılıyor.

 

 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Yeni yerleşim yerlerimizin su ve kanalizasyon anlamındaki ihtiyaçlarını gidermek için önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz tarafından şu anda Bartın Oto Galericiler Sitesi’ne 110’luk PE boru ile 250 metrelik yeni su hattı çalışması gerçekleştiriyor. Yeni hat çalışması gerçekleştirerek binaların ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bu çalışmalarımızın yanı sıra Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından mevcut su hatlarının bakım ve onarımını da yapıyoruz. Değiştirilmesi gereken hatları yeniliyoruz. Göreve geldiğimiz 2009 yılından itibaren tüm çalışmalarımızın bu şekilde uzun ömürlü ve geleceğe yönelik olmasına özen gösteriyoruz” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi) 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›