Her şey bu fuarda!

Bartın Belediyesi tarafından 26-30 Aralık 2022 tarihleri arasında Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilecek olan 22. El Emeği Göz Nuru El Sanatları ve Hediyelik Eşya Fuarı’nda yöresel el sanatlarının yanı sıra yöresel yiyecekler ve hediyelik eşyalarda yer alacak.
Bu haber 2022-12-23 17:05:43 eklenmiş ve 287 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi 22. El Emeği Göz Nuru El Sanatları ve Hediyelik Eşya Fuarı 26-30 Aralık 2022 Tarihleri Arasında Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilecek.

 

 

Bartın Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen El Emeği Göz Nuru El Sanatları ve Hediyelik Eşya Fuarı 26 Aralık Pazartesi günü Saat 13.30’da Belediye Sosyal Tesislerinde açılışı gerçekleştirilecek.

 

 

Çok sayıda el emeği göz nuru ile yapılmış hediyelik eşya çeşitlerinin yer alacağı stantlardan oluşacak olan fuar 26 -30 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek.

 

 

Fuarda yöresel el sanatlarının yanı sıra yöresel yiyecekler ve hediyelik eşyalarda yer alacak.

 

 

“Tüm vatandaşlarımızı fuarımıza bekliyoruz”

 

 

Başkan Akın açıklamasında, “Belediye olarak her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz hediyelik eşya fuarımızı bu yılda yeni yıl öncesinde vatandaşlarımızın istifadesine sunuyoruz. Fuarda yer verdiğimiz hiç kimseden ücret talep etmiyoruz. Bu şekilde bir taraftan hanımlar evlerinde yaptıkları el emeği göz nuru eserleriyle ev ekonomilerine katkıda bulunurken bir taraftan da yakınlarına yeni yıl hediyesi almak isteyenler için anlamlı hediyelere kolayca ulaşma imkânı sağlamış oluyoruz. 26 Aralık Pazartesi Günü açılışını yapacağımız fuarımız 30 Aralık tarihine kadar açık kalacak. Tüm vatandaşlarımızı fuarımıza bekliyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın fuar
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›