“Bartın’da OSB bizim zamanımızda doldu”

Bartın’daki fabrikaları ziyaret eden AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, “Bartın’da 2002’li yıllarda Organize Sanayi Bölgesi bomboş haldeydi. Bizim zamanımızda doldu. Yetmedi ilave Organize Sanayi Bölgesini de faaliyete geçirdik. Şu an orada da boş yer yok. Sanayicimiz, işletmelerimiz üretiyor, istihdam sağlıyor. Çünkü partimiz milleti için var olan bir partidir. Milletinden aldığı yetkiyi, emir telakki ederek milleti için gece gündüz çalışan bir anlayışın sahibiyiz” dedi.
Bu haber 2022-12-21 09:26:18 eklenmiş ve 297 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, teşkilat mensupları ile birlikte kentte faaliyet gösteren fabrika ve işletmeleri ziyaret etti.

 

Ziyaretlerinde fabrika ve işletme sahipleri ile sohbet edip taleplerini dinleyen Başkan Kalaycı, faaliyet gösteren ve istihdama katkı sağlayan herkesi desteklemeye ve yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Ülkemizin 2002 yılında 30 milyar dolar olan ihracatının mevcut ve açılan yeni fabrikalarla 300milyar dolar seviyelerine ulaştığını ifade eden Başkan Kalaycı, 20 yıllık süreçte fabrika sayısını 6 kat, OSB sayısını da 2 kat artırdıklarını kaydetti.

 

İhracat rakamları üzerinden muhalefeti de eleştiren Kalaycı, “Muhalefet ne kadar fabrikalar ve üretim üzerinden algı yaparsa yapsın, rakamlar gerçekleri ortaya seriyor. 10 kat civarında artış gösteren bir ihracat rakamından bahsediyoruz. Bu açılan fabrikalarla oluyor. Fabrika açılmasa ihracatımız 10 kat artar mıydı? Gece gündüz algı ve karalama peşindeler. Bartın’da 2002’li yıllarda Organize Sanayi Bölgesi bomboş haldeydi. Bizim zamanımızda doldu. Yetmedi ilave Organize Sanayi Bölgesini de faaliyete geçirdik. Şu an orada da boş yer yok. Sanayicimiz, işletmelerimiz üretiyor, istihdam sağlıyor. Çünkü partimiz milleti için var olan bir partidir. Milletinden aldığı yetkiyi, emir telakki ederek milleti için gece gündüz çalışan bir anlayışın sahibiyiz. İnşallah 2023 yılında da milletimizin teveccühü ile sandıktan zaferle ayrılacak ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkartmak için mücadelemize devam edeceğiz. Bundan da şüphemiz yoktur. Çünkü milletimiz çalışanın, ülkemize hizmet edenin Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde AK Parti teşkilatlarının, Cumhur İttifakının olduğunu çok iyi biliyor” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın OSB
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›