Projelerin takibi yapılacak

İlk toplantısını Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, başkanlığında gerçekleştiren “Proje Değerlendirme Kurulu”, Bartın’daki kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları tarafından, yerel, ulusal ve uluslararası fonlardan yararlanmak üzere hazırlanan projelerin hayata geçirilmesi, uygulama süreci devam eden projelerin takibini yapacak.
Bu haber 2022-12-19 09:17:55 eklenmiş ve 375 kez görüntülenmiştir.

 

“Proje Değerlendirme Kurulu” ilk toplantısını gerçekleştirdi

 

 

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan Başkanlığında Proje Değerlendirme Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

 

Bartın’daki kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları tarafından, yerel, ulusal ve uluslararası fonlardan yararlanmak üzere hazırlanan projelerin hayata geçirilmesi, uygulama süreci devam eden projelerin takibinin yapılması amacıyla Vali Dr. Nurtaç Arslan’ın talimatı ile kurulan Proje Değerlendirme Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

 

Vali Arslan’ın başkanlığında kurul üyelerinin katılımıyla Valilik 15 Temmuz Şehitleri Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Bartın’ın yapısı ve potansiyeli dikkate alınarak kamu kurum ve kuruluşları tarafından koordinasyon ve iş birliği halinde projelerin hazırlanması ve iki ayda bir düzenlenecek toplantıda hazırlanan projelerin değerlendirilmesi kararlaştırıldı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Valiliği Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan Proje Değerlendirme Kurulu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›