GAMER’in 2022 yılındaki faaliyetleri masaya yatırıldı

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan başkanlığında gerçekleştirilen 2022 Yılı İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda 2022 yılında yapılan faaliyetler hakkındaki bilgilendirme yapılırken GAMER işlemleri ile ilgili kurumlar arasında koordinasyon gerektiren hususlar değerlendirildi ve yapılacak çalışmalar planlandı.
Bu haber 2022-12-17 10:57:43 eklenmiş ve 462 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

İl Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) 2022 Yılı ‘İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Kurulu’ Toplantısı Vali Dr. Nurtaç Arslan başkanlığında yapıldı.

 

112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Belediye Başkanı Cemal Akın, Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ersin Aslan, İl GAMER Müdürü Yasin Güney ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

 

İl GAMER Müdürü Yasin Güney tarafından 2022 yılında yapılan faaliyetler hakkındaki bilgilendirme sunumunun ardından GAMER işlemleri ile ilgili kurumlar arasında koordinasyon gerektiren hususların değerlendirildiği ve yapılacak çalışmaların planlandığı toplantı, katılımcıların görüş ve önerilerinin alınmasıyla sona erdi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın GAMER İl Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi İzleme Değerlendirme ve Koordinasyon Kurulu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›