“Komşularımızla bağlarımızı tekrar perçinliyoruz”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatı çerçevesinde MHP Bartın İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen “Komşum Nasılsın?” ziyaretlerine katılan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Akpınar ve Okçular Köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek gündeme dair görüşlerini belirtti.
Bu haber 2022-12-13 10:14:31 eklenmiş ve 325 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatı çerçevesinde MHP Bartın İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen “Komşum Nasılsın?” ziyaretlerine katıldı.

 

Bu ziyaretler kapsamında Başkan Akın, Akpınar ve Okçular Köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Ziyaret programları sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın, “Milliyetçi Hareket Partimizin 2023 seçimlerine yönelik ülke genelinde başlattığı Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları, ‘Aday Belli Karar Net’ temalı mitingler ve ‘Köyüm Benim’ başlıklı taşra ve kırsal programların ardından ‘Komşum Nasılsın?’ ziyaretlerine başlandı. MHP Bartın İl Başkanlığımız da bu başlıklar altında ziyaret programları düzenliyor. Bu kapsamda İl Başkanlığımız tarafından Akpınar ve Okçular Köylerinde yapılan ziyaret programına Merkez İlçe Başkanımız Murat Demir ile birlikte iştirak ettik. ‘Komşum Nasılsın?’ programları vesilesi ile toplumumuzda sosyal yapının en temel dinamiklerinden olan komşularımızla bağlarımızı tekrar perçinliyoruz. Bazen acıyı, bazen sevinci ve bazen de özel bir anı paylaştığımız gibi gündeme dair görüşlerimizi de paylaştık. Memleketin bekasını ilgilendiren hususları ele aldık. Bizleri ağırlayan kıymetli dostlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›