Yeni yerleşim alanlarının kanalizasyon hatları oluşturuluyor

Talep ve ihtiyaçlar çerçevesinde mahallelerdeki alt yapı çalışmalarına devam eden Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, Esentepe Mahallesi 274. Sokak’ta yeni yerleşim alanlarının kanalizasyon hatlarının bağlantılarını yapıyor.
Bu haber 2022-12-08 16:39:03 eklenmiş ve 463 kez görüntülenmiştir.

 

Esentepe Mahallesi 274. Sokak’ta yeni yerleşim alanlarının kanalizasyon hatlarının bağlantılarını yapan Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, talep ve ihtiyaçlar çerçevesinde çalışmalarına devam edecek.

 

 

Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından Esentepe Mahallesi 274. Sokak’ta yeni yerleşim alanlarının kanalizasyon hatlarının bağlantıları yapılıyor.

 

 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Belediye olarak alt yapı hizmetlerimizle, mahallelerimizde oluşan yeni yerleşim alanlarının gereksinimlerini de süratle karşılamaya devam ediyoruz. Şu an ekiplerimiz Esentepe Mahallesi 274. Sokak’ta yeni yerleşim alanlarının kanalizasyon hatlarının bağlantılarını gerçekleştiriyor. Çalışmalarımız bu noktadan sonra talep ve ihtiyaçlar çerçevesinde diğer mahallelerimizde de devam edecek” diye konuştu. (Haber Merkezi)

 

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›