“Yerel Düzey Saha” tatbikatı gerçekleştirildi!

Bartın İl Sağlık Müdürlüğü, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Birimi koordinasyonunda olası afet ve acil durumlarda koordinasyonu güçlendirmek ve afet anında hızlı reaksiyon ve faaliyet gösterebilmek amacıyla “Yerel Düzey Saha” tatbikatı gerçekleştirdi. Tatbikat toplamda 57 katılımcı ile birlikte başarıyla tamamlandı.
Bu haber 2022-12-08 16:21:32 eklenmiş ve 511 kez görüntülenmiştir.

 

57 kişi katılım sağladı

 

 

Bartın İl Sağlık Müdürlüğü Koordinasyonunda “Yerel Düzey Saha” tatbikatı gerçekleştirildi.

 

 

Bartın İl Sağlık Müdürlüğü, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Birimi koordinasyonunda 2022 Yılı “Yerel Düzey Saha” tatbikatı gerçekleştirildi.

 

 

Olası afet ve acil durumlarda koordinasyonu güçlendirmek ve afet anında hızlı reaksiyon ve faaliyet gösterebilmek amacıyla gerçekleştirilen tatbikat, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), 112 Ambulans Servisi, Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD), İtfaiye ekipleri, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İl Tarım Orman Müdürlüğü ekipleri, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü ekiplerinin katılımlarıyla gerçekleşti.

 

 

UMKE 10. Bölge; Bolu, Zonguldak, Karabük illerinin katılımıyla Orduyeri Çağlayan mevkiinde gerçekleştirilen ve gerçeğini aratmayan tatbikatta, senaryo gereği kuvvetli sağanak yağış sonucunda Bartın Çayı’nın taşmasıyla oluşan selde yaralanan 6 kişi, ekiplerin yoğun çalışmasıyla kurtarıldı. Tatbikat toplamda 57 katılımcı ile birlikte başarıyla tamamlandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın İl Sağlık Müdürlüğü Yerel Düzey Saha tatbikatı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›