Bartın’a sağlık alanında bir eser daha...

Beraberindeki heyetle birlikte Kemer Aile Sağlığı Merkezi inşaatını inceleyen AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 8 hekim kapasiteli, 4 katlı, bin 300 metrekare kapalı alana sahip olacak Aile Sağlığı Merkezi ile aile hekimlerinin daha modern imkanlarla çalışabilecekleri bir merkeze kavuşmuş olacağını söyledi.
Bu haber 2022-12-06 09:31:21 eklenmiş ve 250 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, beraberindeki İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Yıldırım ile birlikte, Bartın Karaköy Mahallesi’nde yapımına başlanan Kemer Aile Sağlığı Merkezi inşaatını ziyaret ederek çalışanlara kolaylıklar diledi.

 

Tunç, “Bartın Karaköy Mahallesindeki yapımına başlanan Kemer Aile Sağlığı Merkezinin 8 hekim kapasiteli, 4 katlı, bin 300 metrekare kapalı alana sahip olacağını, aile hekimlerinin daha modern imkanlarla çalışabilecekleri bir merkeze kavuşmuş olacağını, yaklaşık 3 milyon TL bedele sahip eserin tüm hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ederim” diye konuştu.

 

AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, 400 yataklı yeni Bartın Devlet Hastanesi ve diğer sağlık yatırımları için başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya teşekkür etti. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›