Tunç: “40’dan fazla yeni okul kazandırdık”

Bartın Karaköy Mahallesi'nde yapımına başlanan 24 derslikli okul inşaatını ziyaret eden AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yapımının 15 ay içerisinde tamamlanacağını belirtti.
Bu haber 2022-12-06 09:28:17 eklenmiş ve 215 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, beraberindeki İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Yıldırım ile birlikte, Bartın Karaköy Mahallesi'nde yapımına başlanan 24 derslikli okul inşaatını ziyaret etti.

 

24 derslikli Karaköy İlkokulu ve Ortaokulu şantiyeyi ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi alan Tunç, “24 Derslikli 5 bin 360 metrekare kapalı alana sahip olacak olan Karaköy İlkokulu ve Ortaokulumuzun yapımını 15 ay içerisinde tamamlayacağız. 46 milyon TL'nin üzerinde sözleşme bedeli bulunan bu yeni eğitim yuvasının Bartın’ımıza ve hemşerilerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Tunç, Bartın il genelinde her alanda olduğu gibi eğitim alanında da çok büyük yatırımlara imza attıklarını belirterek, “Bartın’a 40’dan fazla yeni okul kazandırdık, bazı okullarımıza deprem güçlendirmeleri yaptık, proje aşamasında ve inşaat çalışmaları devam eden yeni okullarımız var. Gerek yüksek öğrenim gerekse de orta öğrenim öğrenci yurtlarının yapımına da önem verdik” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç beraberindeki İl Başkanı Turhan Kalaycı İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun Karaköy Ortaokulu
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›