Erbakan’dan Bartın'a teşekkür

Geçtiğimiz Kasım ayında Ankara’da düzenlenen kongreye yoğun katılım sağlayan Yeniden Refah Partisi Bartın Teşkilatına teşekkür plaketi gönderildi. Yeniden Refah Partisi Genel Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda teşekkür plaketini alan İl Başkanı Ziver Gebiç, Türk siyasi tarihinde ve Milli Görüş tarihinde bir dönüm noktası olarak yerini alacak muazzam bir kongre gerçekleştirdiklerine dikkat çekerken “Geldiğimiz bu noktada hemşerilerimizin partimize teveccühü, teşkilatlarımızın heyecanı da her geçen gün katlanarak artmaktadır. Yeniden Refah Partimizin 2.Olağan kongresi vesilesi ile, kurulduğumuz günden itibaren memleketimizin her noktasında her türlü zorluğa rağmen, inançla, azimle, aşkla, gece gündüz demeden çalışan tüm teşkilât mensuplarımıza, nice isimsiz kahramanlara, tüm üyelerimize, 2. Olağan Büyük Kongremize katılan tüm gönüldeşlerimize, tüm üyelerimize, her geçen gün artan teveccühleri ve destekleri için tüm halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
Bu haber 2022-12-05 10:09:34 eklenmiş ve 224 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

Ankara Arena Spor Salonunda yapılan Yeniden Refah Partisi 2. Olağan Kongresine Bartın'dan da teşkilat mensupları çok yoğun katılım sağlamıştı. Katılımın yoğunluğu sebebiyle Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Bartınlılara teşekkür plaketi gönderdi.

 

Kongreye katılan tüm partililere teşekkür eden Erbakan, “Kongreye gelen otobüs ve binek araçları hesaplayınca 65 bine yakın bir rakamın olduğunu açık şekilde görüyoruz. Bu, Türk siyasi tarihinde görülmemiş bir olaydır. İlk kongremize 40 binin üzerinde insan katılmıştı. 6 Kasım günü Ankara’da Mili Görüş’ün ikinci 40 yıl şahlanışını nasip eden Rabbimize şükürler ediyoruz. Bu Kongremizin organizasyonunda emeği geçen Büyük Kongre Hazırlık Komisyonumuz başta olmak üzere, tüm teşkilat mensuplarımıza, tüm isimsiz kahramanlara, gençlere, hanımlara en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Kongremize böyle rekor bir katılımın gerçekleşmesinde en büyük pay sahibi olan İl ve ilçe başkanlarımıza özel olarak teşekkür ediyorum” dedi.

 

Gebiç: “Muazzam bir kongre gerçekleştirdik”

 

Yeniden Refah Partisi Genel Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda teşekkür plaketini alan İl Başkanı Ziver Gebiç de Türk siyasi tarihinde ve Milli Görüş tarihinde bir dönüm noktası olarak yerini alacak muazzam bir kongre gerçekleştirdiklerine dikkat çekerken açıklamasında; “Partimizin kurulduğu ilk günden itibaren milletimizin gösterdiği büyük teveccüh, teşkilatlarımızın üstün gayretleri ve en başta Cenab-ı Allah’ın yardımı sonucunda 6 Kasım 2022 günü Ankara’da, Türk siyasi tarihinde ve Milli Görüş tarihinde bir dönüm noktası olarak yerini alacak muazzam bir kongre gerçekleştirdik. Bu geçen süre içerisinde 81 il ve 922 ilçede teşkilatlanmasını tamamlamış, 1. ve 2. Büyük Kongresini en mükemmel şekilde yapmış ve seçimlere girmeye hazır bir parti haline geldik. Geldiğimiz bu noktada hemşerilerimizin partimize teveccühü, teşkilatlarımızın heyecanı da her geçen gün katlanarak artmaktadır. Cenabı Allah’a bütün bu sebeplerden ötürü sonsuz şükürler ediyoruz. Yeniden Refah Partimizin 2.Olağan kongresi vesilesi ile, kurulduğumuz günden itibaren memleketimizin her noktasında her türlü zorluğa rağmen, inançla, azimle, aşkla, gece gündüz demeden çalışan tüm teşkilât mensuplarımıza, nice isimsiz kahramanlara, tüm üyelerimize, 2. Olağan Büyük Kongremize katılan tüm gönüldeşlerimize, tüm üyelerimize, her geçen gün artan teveccühleri ve destekleri için tüm halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

Günaydın'dan İlçe Başkanlarına plaket

 

Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Ramazan Günaydın da ilçe başkanlarına teşekkür plaketi vererek “Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan liderliğinde, Erbakan Hocamızın evlatları ve talebeleri olarak bu sorumluluğu bir görev şuuruyla yüklenerek 6 Kasım 2022 Pazar günü Ankara Arenada on binlerce şuurlu insanımızla muazzam bir kongre gerçekleştirdik. Bartın teşkilatlarımızın başarılı çalışmalarıyla rekor seviyede katılım sağlayan, başta İl Başkanımız olmak üzere İlçe Başkanlarımıza, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanlarımıza tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kongrede üstün başarı sağlayan Merkez İlçe Başkanı Yasin Kalem, Amasra İlçe Başkanı Muhammed Bayram, Kurucaşile İlçe Başkanı Sabri Ayaz, Ulus Kurucu İlçe Başkanı Yunus Kaya, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri M. Ensar Mekeç, Ramazan Yılmaz, Adem Erdal, Yakup Yılmaz, Nezih Metin, Faruk Tutkun, Yılmaz Öz, Hasan Aydın, Nejdet Demir ve Kenan Çakır'a plaketleri MKYK üyesi Ramazan Günaydın ve İl Başkanı Ziver Gebiç takdim etti.

 

ETİKETLER : Bartın Yeniden Refah Partisi Fatih Erbakan Yeniden Refah Partisi Bartın İl Başkanlığı
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›