İl Başkanı Mekeç’ten teşkilatlara “hazır olun” mesajı

Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Mücahit Mekeç, Amasra’da gerçekleştirilen İl Divan Toplantısında seçim sürecinin adım adım yaklaştığını belirterek teşkilatına “hazır olun” mesajı verdi. Yaklaşmakta olan seçimin Türkiye tarihinin en kritik seçimlerinden biri olduğunu belirten Mekeç, iktidara hazır olduklarını ve Türkiye’nin sorunlarını en etkili şekilde çözeceklerine olan inançlarının tam olduğunu söyledi.
Bu haber 2022-11-30 16:59:44 eklenmiş ve 335 kez görüntülenmiştir.

 

Saadet Partisi’nden Amasra çıkarması

 

Erkan Hızoğlu

 

Saadet Partisi Bartın İl Teşkilatı, aylık çalışmalarını değerlendirdiği İl Divan Toplantısını Amasra’da gerçekleştirdi.

 

Toplantı bitiminde Madenci Anıtı önüne gelen partililer, geçtiğimiz ay kaybettiğimiz 42 maden şehidimizi dualarla andı. Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Mücahit Mekeç ve Amasra İlçe Başkanı İbrahim Kılıç, “Adalet Yerini Bulana Kadar Sönmeyecek” olan meşalenin ateşini yaktı.

 

Anma programının ardından Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Mücahit Mekeç, anıt önünde bulunan anı defterini imzalayarak bir not bıraktı. Mekeç, bıraktığı notta “Yanan bizdik, siz kömür sandınız. 14 Ekim 2022 saat 18.10’da yürekler yakan patlamanın bir daha yaşanmamasını temenni eder, vefat edenlerimize rahmet, yaralı olanlara sağlık, sıhhat ve afiyet temenni ederim” ifadelerine yer verdi.

 

“İktidara hazır olun!”

 

Anma programından önce gerçekleştirilen ve tüm ilçe-belde teşkilatlarının hazır bulunduğu toplantıda konuşan Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Mücahit Mekeç, seçim sürecinin adım adım yaklaştığını belirterek teşkilatına “hazır olun” mesajı verdi.

 

Yaklaşmakta olan seçimin Türkiye tarihinin en kritik seçimlerinden biri olduğunu belirten Mekeç, iktidara hazır olduklarını ve Türkiye’nin sorunlarını en etkili şekilde çözeceklerine olan inançlarının tam olduğunu ifade etti.

 

Saadet Partisi İl Başkanı Mekeç, “İçerisinde bulunduğumuz şartlar, kutuplaşmayı değil kucaklaşmayı, ayrıştırmayı değil kaynaşmayı, ayrılıkları gayrılıkları bir kenara bırakıp hepimizin ortak sorunlarına odaklanmayı gerektiriyor. Amacımız Türkiye’nin gerçek meselelerini ele almak ve hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmaktır. Saadet Partisi, bugüne kadar hangi denklemin içerisinde yer alırsa alsın her zaman efsane hizmetler gerçekleştirmeyi başarmıştır. Saadet Partisi Türkiye’nin teminatıdır. Yeni dönemde de iktidara gelerek tüm yıkımları yeniden onaracak ve aziz milletimize nefes aldıracağız. Bir sonraki aşamada yine efsane hizmetlerle ülkemizi, milletimizi hak ettiği noktaya taşıyacağız. Tüm teşkilat mensuplarımıza sesleniyorum, iktidara hazır olun! Yaşanabilir bir Türkiye ve yeniden büyük Türkiye ideallerimiz sizlerin samimi gayretleri ile gerçekleşecektir” dedi.

ETİKETLER : Bartın Saadet Partisi Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Mücahit Mekeç
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›