“Gereken hassasiyeti göstermeye çalışıyoruz”

Eğitim faaliyetleri kapsamında Bartın Belediye personeline ilk yardım ve temel iş sağlığı güvenliği eğitimi verildi. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, eğitimlerle ilgili vatandaşlara doğru ve hızlı hizmet verebilmenin temel kurallarından birinin bilinçli personel olduğunu ifade etti.
Bu haber 2022-11-25 09:30:32 eklenmiş ve 399 kez görüntülenmiştir.

 

Belediye personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi

 

 

Bartın Belediyesi tarafından eğitim faaliyetleri kapsamında Belediye personeline ilk yardım ve temel iş sağlığı güvenliği eğitimi verildi.

 

Büyük önem verilen eğitim programları kapsamında ilkyardım eğitimlerinde personellere, temel yaşam desteği, solunum yolu tıkanıklığı, kalp krizi, kanamalar, kırıklar, burkulmalar, zehirlenmeler, hayvan ısırıkları ile yaralı taşıma gibi gerek iş hayatında gerekse günlük yaşantıda sıklıkla karşılaşabilecek konularda yapılması gereken doğru davranış şekilleri anlatıldı.

 

“Daha kaliteli hizmet vermeyi hedefliyoruz”

 

Vatandaşlara doğru ve hızlı hizmet verebilmenin temel kurallarından birinin bilinçli personel olduğunu kaydeden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, bu tür eğitim faaliyetlerinin önemine değindi. Belediye olarak iş sağlığı ve güvenliği konusunda gereken hassasiyeti göstermeye çalıştıklarını belirten Başkan Akın, “Belediyemiz bünyesindeki personelimize yönelik eğitimlerimiz sürekli devam ediyor. Bu eğitimlerle amacımız personelimizde iş sağlığı ve güvenliği konularında bilinç oluşturmak ve bunu hayatlarının her alanında uygulamalarını sağlamak. Bilinçli personelle vatandaşlarımıza daha verimli ve daha kaliteli hizmet vermeyi hedefliyoruz. Bu amaçla Belediye olarak iş sağlığı ve güvenliği konusunda gereken hassasiyeti göstermeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›