Belediye personeline “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” eğitimi

Bartın Belediyesi personeline yönelik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü tarafından eğitim verildi. Gerçekleştirilen eğitim ile ilgili değerlendirmede bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, hizmet içi eğitim faaliyetlerini önemsediklerini belirtirken bu konuda birçok kurumla istişare ederek, gerekli eğitim faaliyetleri yürüttüklerini ve Belediye personelinin hizmet içi eğitim programlarından faydalanmasını sağladıklarını söyledi.
Bu haber 2022-11-25 09:29:43 eklenmiş ve 387 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) Müdürlüğü tarafından Bartın Belediyesi personeline yönelik eğitim verildi.

 

Sosyal Çalışmacı Umut Çağla Yılmaz tarafından verilen eğitimde “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” konusunda detaylı bilgilendirme yapıldı.

 

Gerçekleştirilen eğitim faaliyetleriyle ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Hizmet içi eğitim faaliyetlerini önemsiyoruz. Bu konuda birçok kurumla istişare ederek, gerekli eğitim faaliyetlerini yürütüyoruz. Belediye personelimizin hizmet içi eğitim programlarından faydalanmasını sağlıyoruz. Bu anlamda Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü tarafından belediye personelimize yönelik eğitim verildi. Eğitimde ‘Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele’ konusunda detaylı bilgilendirme yapıldı. Eğitim faaliyetlerinin düzenlenmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›