“Muhtarlarımızla her zaman istişare ediyoruz”

Merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, mahallelerde yapılan, devam eden ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunarak talep ve önerileri dinledi.
Bu haber 2022-11-25 09:27:36 eklenmiş ve 383 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Merkez Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelerek, mahallelerde yapılan, devam eden ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

 

Muhtarların çalışmalarla ilgili talep ve önerilerini, dinleyen Başkan Akın, birlik ve beraberlik içerisinde Bartın’a hizmet etmeye devam ettiklerini söyledi.

 

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın, “Göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşlarımızla iç içeyiz. Her zaman onların talep ve önerileri bizim çalışmalarımızda yol gösterici oldu. Vatandaşlarımızla Belediyemiz arasında köprü görevi gören Muhtarlarımızla da her zaman istişare ediyoruz. Bugün de Merkez Mahalle Muhtarlarımızla bir araya geldik. Onların düşünceleri bizim için çok kıymetli. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. El birliğiyle Bartın’ımıza hizmet ediyoruz. Kıymetli muhtarlarımıza işlerinde kolaylıklar diliyor, katılımları için teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın muhtarlar
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›