Emekliler Evi’nde vatandaşlarla sohbet

Kütüphane, dinlenme alanları, kış bahçesi ve sosyal aktivite alanlarını içinde barındıran ve hizmete sunulduğu andan itibaren vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören Bartın Belediyesi Emekliler Evi’nde vatandaşlarla sohbet eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşların öneri ve taleplerini dinleyerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
Bu haber 2022-11-24 09:40:07 eklenmiş ve 389 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kütüphane, dinlenme alanları, kış bahçesi ve sosyal aktivite alanlarını içinde barındıran ve hizmete sunulduğu andan itibaren vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören Bartın Belediyesi Emekliler Evi’nde vatandaşlarla sohbet etti.

 

Vatandaşların öneri ve taleplerini dinleyen Akın, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

 

Sohbet sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın, “Belediyemizce Yalı Bölgesi’ndeki Emekliler Evi’nde, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız Ercüment Özçelik ile birlikte vatandaşlarımızla sohbet ettik. Göreve geldiğimiz ilk gün söz verdiğimiz gibi kentimizi güzelleştirmeye devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz ilk yıllarda Yalı Sevgi Parkı, Şükrü Bankoğlu Yürüyüş Yolu, Kaynarca Spor ve Yaşam Parkı, Bartın Belediyesi 140. Yıl Parkı, Karaçay Piknik Alanı, Gazhane Kültür Parkı, Ali Baysal Parkı, Vefa Park ve KöyPark gibi birçok projeyi halkımızın hizmetine sunmuştuk. Bugünde Emekliler Evinde vatandaşlarımızla selamlaştık ve sohbet ederek, önerilerini dinledik” dedi. 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın Emekliler Evi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›