MS Akademi, sertifika programlarıyla birçok sektöre işgücü kazandırıyor

Bartın’da geçtiğimiz Nisan ayında akademik yolculuğuna başlayan MS Akademi, Türkiye’nin her bölgesinden ve yurt dışından binlerce kişiye birçok farklı dalda online eğitim programı sunuyor.
Bu haber 2022-11-24 09:35:37 eklenmiş ve 166 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Emlak danışmanlığı, tıbbi sekreterlik ve hasta kayıt kabul, insan kaynakları uzmanlığı gibi 3 bin meslek dalında e-devlet onaylı sertifika hizmeti sunarak 8 ay gibi kısa bir sürede 5 bin 657 kişiyi sertifika sahibi yapan MS Akademi, büyümeye de devam ediyor.

 

Ankara ve Kayseri’de de şube açtıklarını belirten MS Akademi Kurucusu Mert Celkanlı, madencilik belgesinin yanı sıra emlak danışmanlığı, galericilik ve kuyumculuk mesleği için zorunlu hale getirilen mesleki yeterlilik belgesini de vermeye başlıklarını bilgisini vererek “Bartın’da çok güzel işler başardık. Halkımız bize güvendi ve bu güven sayesinde 8 ay gibi bir sürede Bartın’da 5 bin 657 kişiyi belgelendirdik.  Bartın’da hizmet vermemizin yanı sıra Ankara ve Kayseri’de de ofis açtık. Güvenilir içerik ve online eğitim imkanı sunarak kendi işini kurmak, kendisini geliştirmek veya meslek edinmek isteyenlere yönelik sertifika programlarımız devam ediyor. Ayrıca MS Akademi olarak madencilik alanında Halk Eğitiminin kurs açmaması ve bu alanda işe girmek isteyen yüzlerce kişiyi de mağdur etmemek adına kendi bütçemizden madencilik belgesi kursu açtık. Yine emlak ve galericilik mesleki yeterlilik belgelerinin yanı sıra kuyumcular için de zorunlu hale gelen mesleki yeterlilik belgesini MS Akademi olarak vermeye başladık. Tüm bunların yanında dijital medya ajansı olarak da Bartın ve Batı Karadeniz’de tek olarak sosyal medya yönetimi danışmanlığı, web sitesi tasarımı yazılımı, reklam yönetimi, grafik tasarımı, kurumsal iletişim danışmanlığı, Google ADS Seo, videografik kurumsal tanıtım filmi ile de hizmeti veriyoruz” dedi.

ETİKETLER : Bartın MS Akademi online eğitim sertifika Mert Celkanlı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›