MESO üyelerine Medikar’da yüzde 15 indirim!

Bartın Madeni Eşya Sanatkârları Odası (MESO) ile Karabük Özel Medikar Hastanesi arasında imzalanan protokol çerçevesinden, bundan böyle MESO üyeleri Medikar’daki tüm hizmetlerden yüzde 15 indirimli olarak faydalanabilecekler.
Bu haber 2019-06-20 11:55:48 eklenmiş ve 240 kez görüntülenmiştir.

 


 

Erkan Hızoğlu

 

 

 

Bartın MESO Başkanı Yılmaz Akdeniz, Medikar Hastanesi ile imzalanan protokole ilişkin olarak gazetemize yaptığı açıklamada, “Oda üyelerimiz ve bakmakla yükümlü oldukları aile fertlerine (anne, baba, eş ve çocuklar) bundan böyle Karabük Medikar Hastanesinden her türlü tahlil ile tetkiklerde yüzde 15 indirim ve yataklı tedavide yüzde 10 indirim  uygulanacak.” dedi.

Karabük Medikar Hastanesi Kurumsal Tanıtım ve Pazarlama Müdürü Fehmi Ramazanoğlu da yaptığı açıklamada, Bartın MESO ile böylesine bir anlaşma yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirirken, “Ciddi indirimler ve kaliteli hizmetle oda üyelerine hizmet vermekten mutluluk duyacağız.” dedi.

 

Bartın MESO Başkanı Yılmaz Akdeniz ve  Karabük Medikar Hastanesi Kurumsal Tanıtım ve Pazarlama Müdürü Fehmi Ramazanoğlu arasında imzalanan protokol ile Bartın MESO üyeleri ve aileleri Karabük Medikar Hastanesi’nden muayene, müdahele, ameliyatlarda, her türlü tahlil, tetkiklerden yüzde 15 ve yataklı tedavide de yüzde 10 indirimi için de indirim hakkından faydalanabilecek.  Üyeler Karabük Medikar Hastanesinde gerçekleştirecekleri; muayene, özel Check-up uzman dâhiliye mütehassısı ultrasanografi, ameliyathane, laboratuar, ultrasanografi ve MR hizmetlerin de yüzde 15 indirimden yararlanabilecekler.

 

MESO Başkanı Akdeniz, “Hastane sistemine bilgiler girilmiş olup,odamız üyeleri Tc kimlik ile isim ve soyadlarını bildirdiklerinde kendileri,eşi ,çoçukları anne ve babalarıda indirimden yararlananilecek olup, sözleşmenin her iki taraf ile odamız üyeleri esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.


ETİKETLER : Bartın Bartın Madeni Eşya Sanatkârları Odası (MESO) Karabük Özel Medikar Hastanesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›