Müjde! Bartın “anjiyo ünitesi”ne kavuşuyor!

Bartın Devlet Hastanesine Anjiyo Ünitesinin kurulması Sağlık Bakanlığı tarafından onaylandı.
Bu haber 2022-11-17 16:12:23 eklenmiş ve 537 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Sağlık sektöründe Bartın’ın Karabük, Zonguldak, Ankara başta olmak üzere çevre illere sevk oranlarının en yüksek olduğu kalp ve damar hastalıkları ile ilgili en temel sorun olan anjiyo ünitesinin eksikliği sonunda çözüme kavuşuyor.

 

Bartın’da yokluğu büyük derecede hissedilen Anjiyo Ünitesinin kurulması için yapılan görüşmeler ve girişimler sonuç verdi.

 

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’un Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yaptığı görüşme sonrası inşaatı devam eden 400 yataklı Devlet Hastanesi projesine Anjiyo Ünitesi de dahil edildi.

 

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; Sağlık Bakanlığı Planlama Daire Başkanlığı tarafından inşaatı devam eden 400 Yataklı Devlet Hastanesi projesine Anjiyo Ünitesi’nin planlandığına dair “olur” yazısının Bartın İl Sağlık Müdürlüğü'ne iletildiğini belirterek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya ve Sağlık Bakanlığı yetkililerine teşekkür etti.

 

“Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Bartınlı hemşehrilerimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” diyen AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, “Bartın’ı her alanda büyüterek, insanımızın refahını yükseltmeyi sürdüreceğiz” dedi.

ETİKETLER : Bartın Sağlık Bakanlığı anjiyo ünitesi
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›