“Gereken desteği vermeye hazırız”

Millet Konağı’nda Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı telkırma kursu ve hasır örme kursuna katılan kursiyerleri ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye olarak da geleneksel el işlerimizi yaşatan tüm kadınlara ihtiyaç duyduğu her noktada gereken desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
Bu haber 2022-11-16 16:10:28 eklenmiş ve 420 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı telkırma kursu ve hasır örme kursuna katılan kursiyerleri ziyaret etti.

Kursiyerlerle sohbet eden Akın, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın, “Millet Konağı’nda Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı Oya Güngör’ün usta öğreticisi olduğu telkırma kursu ve Kadriye Kırma Yalçın'ın usta öğreticisi olduğu hasır örme kursuna katılan hanımefendileri ziyaret ettik. Eğitimin ve öğrenmenin yaşı olmadığını bayanlarımızın yaptıkları güzel çalışmalar ile görmüş olduk. Belediye olarak her alanda eğitime büyük önem ve destek veriyoruz. Refah seviyesi yüksek olan ülkelere baktığımızda eğitim seviyeleri ön plana çıkıyor. Bu kurslar yöre insanımızın hem meslek sahibi olması hem de aile ekonomisine katkı sağlaması açısından önem arz ediyor. Belediyemiz dışında Halk Eğitim Kurslarında da eğitim alan hanımefendilere de imkânlarımız ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz. Geleneksel el işlerimizi yaşatan tüm hanımefendilerin ihtiyaç duyduğu her noktada gereken desteği vermeye hazırız. Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar diliyorum. Misafirperverlikleri ve kültürümüzü yaşattıkları için değerli hanımefendilere teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›