Camaltı kursu devam ediyor

Yalı Yaşam Merkezi Bartın Belediyesi Sanat Atölyelerinde açılan Camaltı Kursu devam ediyor. Atölyede Eğitmen İbrahim Boz nezdinde 62 kursiyer camaltı kursundan faydalanırken 3 farklı grup halinde çalışmalarını sürdüren camaltı atölyesinde hafta içi 2 gün eğitim veriliyor.
Bu haber 2022-11-11 16:49:02 eklenmiş ve 409 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Sanat Atölyelerinde kişisel gelişim ve eğitim kurslarında eğitim gören kursiyerler, el becerisi geliştirmenin yanı sıra çok sayıda dalda da faaliyette bulunuyor.

 

 

Bu kapsamda düzenlenen Camaltı Kursunda da 62 kursiyer eğitim görüyor.

 

 

Kurs faaliyetleriyle ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda verdiğimiz çok sayıda kurs, etkinlik ve faaliyetlerimizle her yaş gurubundan vatandaşlarımızın bu anlamdaki ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın serbest zamanlarını değerlendirdikleri sanat atölyelerimizde çok başarılı çalışmalar yapılıyor. Bu kapsamda Yalı Yaşam Merkezi Bartın Belediyesi Sanat Atölyelerinde açmış olduğumuz Camaltı Kursumuz devam ediyor. Atölyemizde Eğitmen İbrahim Boz nezdinde 62 kursiyerimiz camaltı kursumuzdan faydalanıyor. 3 farklı grup halinde çalışmalarını sürdüren camaltı atölyemizde hafta içi 2 gün eğitim veriliyor. Birbirinden güzel eserlerin ortaya çıktığı camaltı atölyemizde eğitim alan tüm vatandaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›