OSB yatırım ve çalışmaları değerlendirildi

Bartın Merkez 1.Organize Sanayi Bölgesi 2019 yılı faaliyetleri ve çalışmaları hakkında detaylı bilgilerin verildiği Bartın OSB Yönetim Kurulu Toplantısı, Bartın Valisi Sinan Güner başkanlığında Bartın OSB İnovasyon Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Bu haber 2019-06-20 11:32:25 eklenmiş ve 201 kez görüntülenmiştir.

 

 

Gerçekleştirilen toplantıya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bartın Valisi Sinan Güner, OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Sabri Mescier, Muzaffer Yelkenci ve OSB Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu katıldı.

Bartın OSB yönetim kurulu toplantısında, geçmiş yılların değerlendirilmesi ve OSB bölgesinde süren çalışmalar hakkında Bartın OSB Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu tarafından Bartın Valisi Sinan Güner’e ve yönetim kurulu üyelerine rapor sunuldu.

2019 yılında yapılan ve yapımı devam eden projeler hakkında verilen raporda 380 trafo merkezi yapımı ve son durumu, OSB genişleme çalışmaları ve planlanan projeler hakkında detaylı bilgi verildi.

Bartın OSB İnovasyon Test Merkezinde gerçekleşen toplantı sonrasında değerlendirmede bulunan Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, “Organize Sanayi Bölgesi genişleme alan çalışmaları hızla devam etmekte, kamulaştırma işlemleri sürüyor. Sayın Valimiz başta olmak üzere hepimiz Organize Sanayi Bölgemizin çalışmalarını yakından takip ediyor ve destekliyoruz. Bu sadece bizim çalışmalarımız ile olan bir şey değil. Geldiğimiz noktada OSB’nin bütün eksikliklerinin giderilmesi konusunda yaptığımız çalışmalarda ciddi bir mesafe kat etmiş durumdayız. Sanayicilerimiz için olumsuz bir çok faktörü ortadan kaldırmaya çalıştık.Bu çalışmalarımız esnasında son derece uyumlu bir süreç geçirmekte olduğumuz başta sayın Valimiz Sinan Güner olmak üzere İl Genel Meclisi Başkanımız Kenan Dursun’a ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Toplantıda belirlenen gündem maddeleri Yönetim Kurulu’nca görüşülerek karara bağlandı. Bir sonraki yönetim kurulu toplantısının tarihi belirlenmesi ve katılımcıların görüş ve önerilerini sunmalarının ardından toplantı sona erdi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Organize Sanayi Bölgesi Bartın Valisi Sinan Güner
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›