Hacı İbrahim Paşa’da çalışmalar sürüyor

Bartın Valisi Sinan Güner, Hacı İbrahim Paşa Kız Öğrenci Yurdu’ndaki üniversite öğrencilerinin güvenle eğitimlerine devam etmeleri için çalışmaların devam ettiğini kaydetti.
Bu haber 2019-06-20 11:24:42 eklenmiş ve 238 kez görüntülenmiştir.

 

 

 Bartın’da Tuzcular Köyü mevkiinde bulunan 2018-2019 eğitim-öğretim döneminde hizmete açılan 2 bin 462 öğrenci kapasiteli Hacı İbrahim Paşa Kız Öğrenci Yurdu’nda çalışmalar aralıksız devam ediyor.

 Bartın Valisi Sinan Güner, Hacı İbrahim Paşa Kız Öğrenci Yurdunda öğrencilerin güvenli bir şekilde eğitim öğretimlerine devam etmeleri için çalışmaları titizlikle takip ettiğini, ilgili tüm kurumlara gerekli talimatları verdiğini ifade etti. Yurt bölgesinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında kamuoyuna bilgi veren Vali Güner, Hacı İbrahim Paşa Kız Öğrenci Yurdunun araç yolu, yaya yürüyüş yolu ve aydınlatma işlerinin tamamlandığını yurt önüne üst geçit ve sinyalizasyon sistemi, öğrenci yurduna halk otobüslerinin girişi için 400 metre parke yolu, KYK yurda karşılıklı olarak 2 adet karayolu kenarına otobüs durağı, karayolu kenarına üniversite kavşağına kadar 900 metre öğrenciler için yürüyüş yolu yapıldığını belirtti.

Vali Güner, İl Özel İdaresince öğrenci yurduna 5 adet çöp konteynırı da konulduğunu aktardı.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Valiliği Hacı İbrahim Paşa Kız Yurdu
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›