Bartın’da düzensiz göçle mücadele konusu konuşuldu

Bartın İl Göç Kurulu, geçtiğimiz gün Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan başkanlığında toplanırken Bartın’da düzensiz göçle mücadele konusu, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.
Bu haber 2022-11-02 10:11:53 eklenmiş ve 320 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın İl Göç Kurulu Toplantısı, Vali Dr. Nurtaç Arslan başkanlığına gerçekleştirildi. 15 Temmuz Toplantı Salonunda gerçekleştirilen İl Göç Kurulu Toplantısına ilgili kurum ve kuruluş müdürleri ile temsilcileri katıldı.

 

 

Toplantıda İl Göç İdaresi Müdür V. Aysun Ocak tarafından yapılan bilgilendirme sunumunun ardından Bartın’da düzensiz göçle mücadele konusu, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.

 

 

Kurumlar arası iş birliği ve koordinasyon ile genel değerlendirmenin yapıldığı toplantı, görüş ve önerilerin alınmasıyla sona erdi.

 

 

Toplantı sonrası değerlendirme yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Bu toplantılar sayesinde kamu kurum ve kuruluşları olarak yerel yönetimlerimiz, üniversitemiz ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizle birlikte İl Göç Kurulumuzun gündem konularını istişare ederek, misafirlerimizin toplumumuza uyumu noktasında planlamalarımızı yapıyoruz. Biz, kültürümüzün ve medeniyetimizin bize yüklediği sorumluluklar neticesinde ülkemize sığınan kişilerin, hangi uyruktan olursa olsun, dertlerine ortak olmaya gayret gösteren bir milletiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti dünyada barışın ve adaletin sağlanması için mazlumlara her daim yardım elini uzatacaktır. Bu vesileyle toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, destek veren tüm paydaşlara teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın İl Göç Kurulu Nurtaç Arslan
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›