Başkan, asfalt çalışmalarını inceledi

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kemerköprü Mahallesi Yukarı Sokak’ta başlatılan sıcak asfaltla yol düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Halkımıza en iyi hizmetleri sunabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
Bu haber 2022-11-02 09:49:07 eklenmiş ve 133 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kemerköprü Mahallesi Yukarı Sokak’ta başlatılan sıcak asfaltla yol düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

 

 

Belediye Başkan Yardımcısı Emre Önder, Ar-Ge Başkan Yardımcısı Ercüment Özçelik ve ilgili personelinde hazır bulunduğu incelemede gerekli talimatları veren Başkan Akın, çalışan personele kolaylık diledi.

 

 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Akın, “Kemerköprü Mahallesi Yukarı Sokak’ta başlatmış olduğumuz sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ayrıca aynı bölgedeki kaldırımlarda ekiplerimiz tarafından yeniden düzenleniyor. Devam eden çalışmaları yerinde inceledim. Bölgedeki esnaflarımızla ve karşılaştığımız dostlarımızla selamlaşıp yapmış olduğumuz çalışmalar hakkında bilgiler verdim. Halkımıza en iyi hizmetleri sunabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›