Başkan Kışla, Akpınar ve Akbaş Köyü’nü ziyaret etti

Beraberindeki heyetle birlikte Kışla, Akpınar ve Akbaş Köyü’nü ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Mümkün olduğunca gündüz mesaimizin dışında akşamları sık sık gerek mahallelerimizde ve gerekse de köyde yaşayan dostlarımızı ziyaret edip sohbet ediyoruz. Talepleri dinleyip, imkanlarımız dahilinde elimizden geldiği, gücümüzün yettiği ölçüde yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.
Bu haber 2022-11-01 10:20:49 eklenmiş ve 217 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Belediye Meclis Üyesi Ufuk Kasap, Kozcağız Belde Başkanı Savaş Buyurman, İl Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Darçın, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Çebi ile birlikte Kışla, Akpınar ve Akbaş Köyü’nü ziyaret ederek, vatandaşlarla selamlaştı.

 

 

Akın, köy sakinlerine belediye çalışmalarını anlatıp talepleri dinledi.

 

 

Bu ziyaretlerinin yanı sıra Akın, Kozcağız Bölge Muhtarları Derneği Başkanı Ferdi Akyer’in kayınpederi Celal Karpuz’un Sütlüce Köyündeki evine de misafir oldu.

 

 

“Dostlarımızı ziyaret edip sohbet ediyoruz”

 

 

Gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Başkan Akın, “Mümkün olduğunca gündüz mesaimizin dışında akşamları sık sık gerek mahallelerimizde ve gerekse de köyde yaşayan dostlarımızı ziyaret edip sohbet ediyoruz. Talepleri dinleyip, imkanlarımız dahilinde elimizden geldiği, gücümüzün yettiği ölçüde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bartın Belediyesi olarak yapmış olduğumuz çalışmalardan Bartın’da yaşayan tüm vatandaşlarımız yararlanıyor. Bu sebepten ötürü belediyemiz sınırları dışında yaşayan vatandaşlarımızın da düşünceleri, fikirleri bizler için çok önemli. Bizleri ağırlayan Kışla, Akpınar ve Akbaş Köyü sakinlerine teşekkür ediyorum” dedi.  (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›