Sağlık alanında olası iş birliği alanları konuşuldu

Sağlık Bakanlığı Yatırım Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dursun Duyar ile Bartın İl Sağlık Müdürü Dr. Alpaslan Erol, Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.
Bu haber 2022-10-31 10:23:09 eklenmiş ve 123 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) insanlık yararına teknolojiler ile birlikte sağlık alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgilerin verildiği ziyarette, olası iş birliği alanları üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

 

 

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “Bartın Üniversitesinin bölgesinden başlayarak ülkemizin kalkınmasına katkı sunmaya yönelik hedefleri bulunmaktadır. Bu doğrultuda tüm bileşenlerimizle birlikte gösterdiğimiz gayretlerle insanlık yararına teknolojiler ile birlikte sağlık alanında yapılan çalışmalarımızla değer üretmek amacındayız. Üniversitemizde bir yandan nitelikli insan kaynağı yetiştirilirken diğer yandan da geleceğe dönük projeler hayata geçirilmektedir. Bu düşüncelerle nazik ilgileri dolayısıyla Genel Müdür Yardımcımız Sayın Dursun Duyar ile İl Sağlık Müdürümüz Dr. Sayın Alpaslan Erol’a teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Misafirperverliğinden dolayı Rektör Uzun’a teşekkür eden Duyar ise Bartın Üniversitesini ilgiyle takip ettiklerini ifade ederek faydalı bir görüş alışverişinde bulunduklarını aktardı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Üniversitesi Orhan Uzun
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›