Kalaycı, muhtarlarla bir araya geldi

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, Bartın İli Muhtarlar Derneği Başkanı Nuri Yoldaş ve Arıt bölgesi muhtarlarını ağırladı.
Bu haber 2022-10-31 09:39:43 eklenmiş ve 144 kez görüntülenmiştir.

 

“Muhtarlarımızla birlikte çalışıyoruz”

 

 

Parti binasında gerçekleşen ziyarette muhtarlarla karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Başkan Kalaycı, muhtarların, vatandaşların oyları ile iş başına gelen ve halkın sorunlarının çözümünde ve mahalle veya köylerine gelecek hizmetlerde devlet kurumlarıyla ilişkilerde önemli bir rol oynarken, diğer yandan da demokrasinin en temel özelliği olan katılımcılığın sağlanmasında, büyük bir görevi yerine getirdiklerini kaydetti. Kalaycı, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

 

“Muhtarlık müessesi, yerel yönetim sistemimizin en önemli unsurlarından biri. Milli iradenin özü, çekirdeği muhtarlarımızdır. Seçimle iş başına gelerek demokrasinin temel taşı olan değerli muhtarlarımız, bizim de iktidar olarak vatandaşlarımıza hizmet götürmede, sorun ve taleplerinde iletişime geçebilmemizde en önemli temsilcilerimizdir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, muhtarlarımıza hak ettiği değerin verilmesi, talep ve ihtiyaçlarının gözetilmesi konusunda hassasiyet göstermekteyiz. Bu kapsamda da muhtarlarımıza yönelik önemli düzenlemeleri hayata geçirdik.

 

 

Bartın'ımızı hem turizm alanında hem sosyal kalkınma alanında hem de sanayi alanında geliştirmenin, büyütmenin gayreti içerisindeyiz. Bu hizmetleri yaparken de insana dokunan yatırımlarımızı arttırmanın da gayretindeyiz. Bu anlamda Bartın'ımız şu ana kadar 11 milyarlık kamu yatırımı ve devam eden de bir 10 milyarlık yatırımız var.

 

 

Bu yatırımların da yapılmasında muhtarlarımızla yaptığımız istişarelerin büyük önemi var. İlimizi birlikte geliştiriyoruz. Onlarla sürekli istişare içerisinde olarak köylerimizin acil ihtiyaçlarını belirliyor, bizde bu ihtiyaçların bir an önce giderilmesi için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Bunun sonucunda da köylerde yaşayan vatandaşlarımızın daha müreffeh bir hayat sürebilmelerinin yolunu açtık. Bu konuda muhtarlarımızla olan diyalogumuz devam edecek. Kentimizi birlikte geliştirmeyi sürdüreceğiz.”

ETİKETLER : Turhan Kalaycı Bartın İli Muhtarlar Derneği
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›